CocoSunset
Ističe se
- Poruka
- 2.222
Ma znas! Film je toliko jednostavan i predvidljiv ... ako si napunio svoju desetu godinu onda znas 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je super kako piše recimo Balkanski špijun sam čitao 10 puta za redom valjo sam se od smeha...I vidim da mnoge ovde bocka najviše ta knjigagoxy, uopste ne mislim na politicko opredeljenje, nego na umetnicki stav
Limitless 2011
http://www.imdb.com/title/tt1219289/
KAd počne neki film o trgovini drogom od'ma mi se smuči i prekinem da ga gledam, ali ovaj je ipak nešto drugo........
Pojavila se nova droga na tržištu koja vam pojačava intelektualne sposobnosti i čula........
Dobar.
meni se svidelo. jeste droga, ali sa prakticnim super efektom koji se (zlo)upotrebljava vlasti radi. na kraju ucenik pobedjuje ucitelja, novi gazda je stupio na scenu, a sta ce biti..ili zamislite ili da cekamo nastavak.Limitless 2011
http://www.imdb.com/title/tt1219289/
KAd počne neki film o trgovini drogom od'ma mi se smuči i prekinem da ga gledam, ali ovaj je ipak nešto drugo........
Pojavila se nova droga na tržištu koja vam pojačava intelektualne sposobnosti i čula........
Dobar.
Meni je super kako piše recimo Balkanski špijun sam čitao 10 puta za redom valjo sam se od smeha...I vidim da mnoge ovde bocka najviše ta knjiga
Osim toga svako ko ga je jednom slušo kako priča zna da je krajnje skroman čovek koji priča otvoreno o lošim i dobrim osobinama...
derer je sve fino rekao...
nije on bez talenta, samo je kao i 90 % ljudi na Balkanu premazani kvazi disidenti,sto je uvijek krajnje neatraktivno.
a ovo o skromnosti i o obojektivnosti, oko tih stvari sam uvijek bila s kepticna kod domacih autora...svi su nesto skromni prema sebi, svi su nesto stidljivi,a zapravo,kad ih slusas u emisijama ,uzivaju u zvuku svoga glasa sto bi rekli Englezi ,nit' slusaju sagovornika, no su dosli da se samopromovisu i da izreklamiraju svoje cipele...onaj ko dodje,taj uvijek najebe i kreten ga isprekida u recenici jedno 16 puta....
nijesam uopznata sa njegovim opusom, ali Balkanski Spijun mi je jedan od boljih domacih filmova.Ko To tAMO Peva mi je 'nako, Georgije smecje zivo. Ja ne volim tu komediju karaktera citav-bus-kraljevina -Jugoslavija, tj. ne volim tu domacu komediju karaktera...meni recimo, NUsic, nikad nije bio smijesan,duhovit,tragikomican nit' ishta....isto vazi za ono sto chitasmo u srednju...Kir Janja zvashe li se....
s druge strane mi je smijesna DJekna...sto jeste komeidja karaktera.... mozda zato sto sam iz CG,pa ne kontam. i da...ona sklonost Kovacevicu gafovima...ko ono kad se Bata Stojkovic strmekne niz onaj most u KTTP... ni to mi nije smijesno, ni ono antalogijsko, I Tata Bi sINE...
MIslim da sam ukapirala shta mi je problem sa Kovacevicem.Jednsotavno nemam smisla za humor![]()
Domanovića volem pre neg Nušića
Ма nije loš, dobra je ideja. Gledala ili pričaš na neviđeno?poprilična besmislica, po mom mišljenju..
Njih porediti je k'oDomanović je po mom mišljenju dublji od Nušića,ali nažalost nije imao dug životni vek ,tako da nije uspeo da ostavi iza sebe neko krupnije delo. Ipak ponekad je išao u krajnost u svojim kritikama tadašnjeg društva.
gledala sam pre nekoliko meseci... upakovano u klasičan holivud, a ovaj dublji smisao, na koji dimitrije ukazuje, nekako mi je itekako ižvakana tema. zato na mene nije ostavio utisak... kad smo već kod droge, ja bih radije mladog Triera preporučila, iako je samo reč droga ono što povezuje Limitless i OsloМа nije loš, dobra je ideja. Gledala ili pričaš na neviđeno?
Njih porediti je k'o
zbrajati babe i žabe.
Za razliku od Branislava Nušića, Radoje Domanović nije imao problema sa književnom kritikom. Naprotiv, on je od samog početka njen miljenik. Domanovićev stranački drug Jovan Skerlić, neprikosnoveni kritičar toga vremena, praveći nepotrebna i na Nušićev račun surova poređenja, svom ljubimcu je za života obezbedio ulazak u književnu istoriju. (Ovo se nikako ne sme dovoditi u vezu sa našim društvenim stanjem, u kojem stranački drugovi jedan drugom obezbeđuju ambasadorske stolice, mesta u upravnim odborima javnih preduzeća i tome slično.) Elem, i Domanović, ali iz sasvim drugih razloga, posle "Vođe", "Dange" i ostalih dugačkih satiričnih priča vraća se kratkoj priči, kratkoj formi, koju, kao i Nušić, kao i Čotrić, objavljuje u novinama.
Razlozi zbog kojih se ovi pisci izražavaju u kratkoj formi, prevashodno pisanoj za novine, pa tek kasnije objavljenoj u knjigama, nisu isti.
Nušić, razočaran Skerlićevom lošom kritikom, traži kompenzaciju kroz veliku popularnost koju mu svojim tiražom obezbeđuje "Politika". Usput, kao daroviti dramaturg i majstor smeha i na velikom i na malom prostoru, upisuje se kao rodonačelnik "kozerije" o čemu Antun Gustav Matoš izveštava 1912. godine zagrebačke čitaoce rekavši da je Nušić... "najviše poznat kao komičar, kao feljtonista, kao Ben Akiba, stvorio u Srbiji sasvim posebnu vrstu, vrlo modernu i šaljivu kozeriju, ležerni i graciozni listić".
Đekna mi je onako...Komunjarsko ismevanje njihovih korena što i danas postoji kroz recimo *Selo gori...*Ima smešnih stvari crnogorci jesu smešni u mnogim stvarima
u prevodu , sara je puklaDolaze bolja vremena,kada ovako neobavezno ćaskamo o dosad nedodirljivim veličinama,kao Kovačević,Nušić.
kukuuu ladno poredis selo gori sa djeknom...al kao sto reche,ukusi su razliciti
slazem se za domanovica. on mi je bio favorit od njih,najmanje mi je prijao onaj kostic , ne kapiram tu njegovu velichiu. ja sam ga gledala kao edipovca i to bi bilo to.
dosli smo do kulturoloskih razlika..
u prevodu , sara je puklatu mlati o nusicu i o dzen aniston, spemuje na ovom rumfo a ima 101 hitnu lajf or det obavezu
Klasika..its tajm for retajrnment....eh...