Ovde je neko spomenuo Walking dead ,some time ago ,i uzo sam da skinem ovih 12,13 epizoda sto je izaslo do sada(iako mi se uvek cinilo da je u pitanju sranje) i moram priznati da je serija ,malo je reci, sjajna.
Zbog rezisera koji radi na ovom projektu ,a koji je pored toga radio i Zelenu milju i Bekstvo iz Sosenka preporucujem gledanje epizoda na kompu kako biste mogli da premotavate scene koje teraju sadrzaj mog debelog creva da zaura :OSLOBODI ME !!!!
Ali ,pored uzasno zamarajuce patetike kojom se vestacki produzava epizoda i dosada postavljen zaplet ,u seriji vas cekaju odlicna gluma i rezija ,a scenario sasvim prihvatljiv za tv serijal.
Ne secam se kad sam zadnji put toliko zamrzeo negativca u bilo kakvom ostvarenju kao sada ,to dosta govori za sebe ,a kako je druga sezona neosporiva bolja nego prva ,sa mnogo vise sastava ,dajem toplu preporuku bilo kome ko hoce da odgleda dobru seriju...
Mozemo da pricamo sta god hocemo o Amerima ,ali koliko su im filmovi go kura.c toliko su im serije besprekorno kvalitetne
jedva cekam sledecu ipizodu

DDDD