- Poruka
- 22.527
to je isto kao kad bi ja reko popio sam gajbu ali nisam se napio
jer pijem svaki dan ...pa sam imun na vopi
Gajbu kisele.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je isto kao kad bi ja reko popio sam gajbu ali nisam se napio
jer pijem svaki dan ...pa sam imun na vopi

) uz malu dopunu može biti i samostalan celovečernji film. Tema je odnos fizičkog i duhovnog aspekta ljubavi između muškarca i žene.
Battery (2012)
Nije uopšte strašan, ali pogledaj ga, nećeš se pokajati.....Jel strasan puno, taj battery
Ben & Mickey vs. the Dead (2012)
"The Battery" (original title)
101 min - Drama | Horror - 4 June 2013 (USA)
gledace se
Jel strasan puno, taj battery

Džefe, pokvario si mi ekskluzivu, sa mojom, nazovi recenzijom za Dekalog i zato ćeš morati da se iskupiš
Odličan komentar![]()

Daj baci par redaka da se ne osećam ko jedina budala na svetu..
Reci bar jesu i tebi čudne ove Poljakinje?![]()

\Ma nije strašan ali moraš biti spremann na scene koje traju po 10-15 minuta bez dijaloga...samo priroda i dva nesretnika!

Ne bih se složio ali dobro svako ima pravo na svoje mišljenje.Ima u toj alternativi bisera na koje naletim,ne često ali ima...Mora se uzeti u obzir da je ovo snimano sa mnogo,mmogo tankim budžetom,izvučeno je maksimum...a gluma je po meni iznad prosjeka,čudi me da ti je baš to zapalo za oko...odgledah battery.
jedina gora stvar od loseg filma A produkcije je jedno istinsko alternativno ***** koje jedino sto moze da ti ponudi je mnogo zelenih pejzaza. I tu su u pitanju jednolicne livadcine i poneko jezerce koje ljepotom ne odudaraju od onih livadica ispred kuce. eto toliko je dobar
gluma je definicija ocaja. Odavno nisam vidio film sa ovako losom glumom. Svijet i atmosfera gdje je pobijeno 99% stanovnistva i egzistencijalne krize i depresije i sve ostalo sto ide sa njima odje je tako dobro odradjeno. Glavni im je problem sto nema pi*ke. uzas. iznervirao sam se jer sam ocekivao nepretenciozan film; i jedina car ovakvih filmova je originalnost. Ovoga reditelja je ocarala ideja Walking Dead-a (zombiji su najslicniji njima, a i ruralni djelovi dje se sve desava kao i sukobi izmedju razlicitih grupa u borbi za te osnovne zivotne resurse.. ta medjuljudska borba je najizrazenija u walkking dead, u ostalim filmovima je ima mallo, ili je uopste nema, svi su prijatelji) i kao da je odgledao seriju i jos 2-3 filma i na osnovu toga sklepao ovo .... nista svoje, nista interesantno, nista novo.
TAko mi i treba kad gledam preporuke jelen.co. nisam ni skontao do sad da ga on preporucio.
v
Ona Poljakinja iz epizode, po filmu Kratki film o ljubavi je nešto najerotičnije što sam gledao.
A, upoznao sam neke Poljakinje na ekskurziji u Italiji. Bile su skroz ok, samo, malo previše šatro verniceSve, kao nešto Bog, Papa, katoličanstvo.
п.с. Миланче је повампирио овај форум.Кад сам са теме о Украјини стигао на овај подфорум, имао сам утисак да је овде много више жртава...