Gledali... Obrazložili... Ocenili... part 2

I'm Your Woman

im-your-woman-movie-poster.jpg

Meh, ima par uzbudljivih i napetih scena al opšti utisak ništa posebno... Još jedna promocija multirasnog društva. Objektivno trojčica, subjektivno: 2/5

Poslednja izmena:
Južni vetar: Ubrzanje
https://www.imdb.com/title/tt10934196/

Zadovoljan sam jer ovaj film ništa ne zaostaje za prvim delom, a po toplini priče (brat spasava brata) ga možda i prevazilazi. Vide se pomaci i kod Bikovića koji je sazreo kao glumac (dobro, u skladu sa svojim mogućnostima) a tu je i mladi i perspektivni Luka Grbić. Jedino što je moja zamerka kao liberala i pacifiste što su Bugare prikazali u previše negativnom svetlu, bukvalno kao životinje. Takođe, kraj ostavlja mogućnost i trećeg dela.

Južni vetar: Ubrzanje
https://www.imdb.com/title/tt10934196/

Zadovoljan sam jer ovaj film ništa ne zaostaje za prvim delom, a po toplini priče (brat spasava brata) ga možda i prevazilazi. Vide se pomaci i kod Bikovića koji je sazreo kao glumac (dobro, u skladu sa svojim mogućnostima) a tu je i mladi i perspektivni Luka Grbić. Jedino što je moja zamerka kao liberala i pacifiste što su Bugare prikazali u previše negativnom svetlu, bukvalno kao životinje. Takođe, kraj ostavlja mogućnost i trećeg dela.
Gde ima da se pogleda (osim u bioskopu)?

Last Night in Soho

Horor-Drama
Ocena:7

Glumci: Thomasin McKenzie,Anya Taylor-Joy,Matt Smith

Psihološki triler Edgara Wrighta smešten je u savremeni London i prati mladu, ambicioznu modnu kreatorku Eloiz (Tomasin Mekenzi) koja iz ruralne sredine stiže u London.Ima problem da se prillagodi životu u studentskom domu, pa ga napušta i pronalazi skroman stan kod starije žene. Neočekivano i misteriozno ona u toj sobi može da se vrati vrati u London, šezdesete godine prošlog veka gde susreće pevačicu Sendi (Anja Tejlor Džoj). Iako na prvi pogled sve izgleda glamurozno, njeni snovi počinju da pucaju i da se pretvaraju u nešto mnogo mračnije sa opasnim posledicama i krajem.

Ne volim horore ali ovaj mi se svideo

Pogledajte prilog 1060431
Žanr: Sci-fi,Horror,Crime
Režija: Nacho Vigalondo
Uloge: Karra Elejalde,Candela Fernandez,Nacho Vigalondo...
Jezik: Španski
Opis: Čovek slučajno upadne u vremeplov,i vrati se sat vremena u prošlost. Kao posledica toga,počnu se dešavati bizarni događaji...

Dobar film. Ko nije gledao, preporuka. 8.5/10.

Odličan film. Kome se ovo svidja neka pogleda i Triangle (2009), na sličan fazon je,

The Last Duel

Ocena:7,6

Istorijska drama

Reditelj:Ridli Skot

Glumci: Matt Damon,Adam Driver,Jodie Comer,Ben Aflek

Poslednji dvoboj je američko-britanski istorijski dramski film iz 2021. godine, režisera i producenta Ridlija Skota.
Film je snimljen po istinitom dogadjaju iz 1386 godine koji je opisan i u knjizi Erika Jagera “Poslednji dvoboj”

Kralj Čarls VI objavljuje da će vitez Žan de Karuž (Met Dejmon) spor izazvan sumnjom da je njegov štitonoša Žak le Gri (Adam Drajver)
silovao njegovu suprugu (Džodi Komer) dok je on bio na ratištu, rešiti surovim dvobojem do samrti.

Film za preporuku

Back