luda nasta
Domaćin
- Poruka
- 3.015
kakav je tek orginal nemožem da zamislim,vrv bih bio 2,2.5 maxIpak ne može bolje od originala
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakav je tek orginal nemožem da zamislim,vrv bih bio 2,2.5 maxIpak ne može bolje od originala
![]()
kakav je tek orginal nemožem da zamislim,vrv bih bio 2,2.5 max![]()
znam,što u stwarnosti znači oko 3-4 jer su ranije filmovi bili još gori no sad,od pre 50-60 godina skoro sve go škart7.9 imdb
Bilo je tad dobrih filmova blokbastera u danas vreme....znam,što u stwarnosti znači oko 3-4 jer su ranije filmovi bili još gori no sad,od pre 50-60 godina skoro sve go škartnisu imali pojma tad da glumu ljudi niti scenario dobar da pišu itd,ovo danas je super,čak i debilni holivud i marvelg itd,u poredjenju s tim mračnim dobem
bilo je ali vrlo malo druže,realno su objektivno dosta precenjeni i glupi bili u naj većem broju,nego većina ljudi,usled jako mizernog iqa,se drži one čuvene maloumne ''NeKaD Je SwE BiLo BoLjE'', te im nostalgija zamagli sud i kiterijume,kapirasxBilo je tad dobrih filmova blokbastera u danas vreme....
Problem je sto više nemaju ideja...
I ne samo to gledati film pre 30 i vise godina i sad nije isto....bilo je ali vrlo malo druže,realno su objektivno dosta precenjeni i glupi bili u naj većem broju,nego većina ljudi,usled jako mizernog iqa,se drži one čuvene maloumne ''NeKaD Je SwE BiLo BoLjE'', te im nostalgija zamagli sud i kiterijume,kapirasx
nerazumem šta je lisac hteo da kažeI ne samo to gledati film pre 30 i vise godina i sad nije isto....
Npr....Ben Hur,Qvo vadis, Lorens od Arabije,Pad rimskog carstva,Eskalibur,Blejd runer,Ajvanho,Robin Hud,Prohujalo sa vihorom,Blago Siera Madre.....itd...filmove..... Erol Flin,Hemfri Bogart,Gari Kuper,Klark Kebl.....itd...
A gde su ti Pol Njumen ,Dzems Din....i ostali
Svaki naš ratni film iz tog vremena je Holivud
Neretva,Sutjeska,Most,Valter brani Sarajevo
Obela cao kao postala poznata zbog španske serije a Boris Dvornik pevao šesdetet i neke
![]()
Pa nije bilo mračno doba kako si ti naveo ,bilo je i svetlostinerazumem šta je lisac hteo da kaže![]()
aj do duvaništa
netoćno,bilo je,sve to što si naveo je OČAJ blagiPa nije bilo mračno doba kako si ti naveo ,bilo je i svetlosti![]()
Ne može marvelov film da bude bolji od Hickovog sever-sverozapada![]()
Najjači si , zaglavio si u mracno doba jedino te marvelovi junaci mogu spasitiaj do duvaništa
netoćno,bilo je,sve to što si naveo je OČAJ blagi
dobro malo sam kari kirao i sprdose ali stvarno su dosta tih filmowa starih precenjeno,moraš priznati..tj nemorašNajjači si , zaglavio si u mracno doba jedino te marvelovi junaci mogu spasiti
![]()
![]()
Priznajem samo sud partijedobro malo sam kari kirao i sprdose ali stvarno su dosta tih filmowa starih precenjeno,moraš priznati..tj nemoraš