Gledaj me u oci,bre!

snaja88:
Ili ne? Zanima me vase misljenje o 'gledanju u oci'?
Posto vecina ljudi kaze da te u oci gleda prijatelj,ali ja bas i ne slazem sa tim. Bas je u nekoj stroj 'Ani u testu bilo pitanje 'ko Vas gleda u oci?":
a)prijatelj
b)konkurent
c)neprijatelj
Ja se lomim izmedju b) i c) ali mi se nekako c) cini tacnije. Mozda zato sto ja nonstop u oci gledam ljude koje mrzim..... a i vecina tako radi samnom.
a),b),c)
ja sve ljude gledam u oci
uvek...

Ja u oci mogu da gledam samo onog kog mrzim. Profesore koji su me nervirali uvek sam streljao pogledom.
Ali kada pricam sa nekim interesantnim nikako ne mogu u oci da ga gledam jer se odma' zbunim i spetljam. Mnogo mi je neprijatno zbog toga ali mi je takodje mnogo tesko da odrzim taj kontakt ocima. Stalno skrecem pogled i gledam, najcesce, u zemlju i oko sebe, kao da nesto trazim. To se desava kad ja pricam ali i kad se grugi meni obracaju, i uvek se osecam neprijatno kad se pogledamo u oci da odma' skrenem pogled.
Ne znam kako ljudi tumace izbegavanje pogleda ali ne bih voleo misle nesto lose o meni.

Svakoga gledam u oci ako sa njim zelim da razgovaram.
Onoga koga mrzim i onoga koga volim. Onoga sa kim razgovaram o ozbiljnim stvarima i onoga sa kim se salim.
Ako ne gledam u oci, onda je to samo znak da me ne interesuje ono sto ta osoba govori

Back