glavobolja i uznemirenost

milos92..

Početnik
Poruka
3
Zdravo drugari ja sam Milos, imam 20 godina,i imam trenutno problem koji se vuce od nove godine,trenutno imam probleme s snom,i svakodnevno sam uznemiren,ranije nijesam bio ovakav,sve se promjenilo od nove godine,prvo sam mislio da sam bolestan,pa sam se tu istripovao,i stalno mislio o tome boljela me je glava,imao sam traume zbog toga,onda sam uradio krvnu sliku i nalaze i sve je bilo ok,sad radim ct skener,imam problem kad legnem da spavami kada mi san skoro dolazi,razmisljam kako ne mogu da zaspem i odmah se uznemirim..ne znam sta sad da radim jer sam 2 puta bio kod neurologa i sve je bilo uredu,pijem neke tablete za smirenje sad kad ne mogu zaspati ali ni one ne pomazu ? ako neko mozes da mi da neki savjet unaprijed zahvalan

Dovrsi pretrage pa se posavetuj sa lekarom koji ce pregledati nalaze, mada mislim da je to nesto sto si utripovao i sto ce proci kad se rese neki problemi realni ili umisljeni.
verovatno su neke krajnosti u pitanju ili si suvise besposlen ili suvise premoren ili si previse ambiciozan ili trenutno bez ambicije a mozda si nesrecno zaljubljen ili zelis biti zaljubljen.
Ti sam sebe najbolje poznajes, ako sve fizicki bude u redu, pronadji uzrok nesanice u sebi i onda se posavetuj sa nekim strucnim kako da taj uzrok uklonis. Ponekad nije potreban ni strucnjak vec samo prijatelj.

Srecno!

Nemoj pogresno da me shvatis ali moze biti da je problem u glavi da si se nesto istripovao uostalom sam si najbolje opisao sta je verovatno uzrok citiram - kad legnem da spavami kada mi san skoro dolazi,razmisljam kako ne mogu da zaspem i odmah se uznemirim.

Zdravo drugari ja sam Milos, imam 20 godina,i imam trenutno problem koji se vuce od nove godine,trenutno imam probleme s snom,i svakodnevno sam uznemiren,ranije nijesam bio ovakav,sve se promjenilo od nove godine,prvo sam mislio da sam bolestan,pa sam se tu istripovao,i stalno mislio o tome boljela me je glava,imao sam traume zbog toga,onda sam uradio krvnu sliku i nalaze i sve je bilo ok,sad radim ct skener,imam problem kad legnem da spavami kada mi san skoro dolazi,razmisljam kako ne mogu da zaspem i odmah se uznemirim..ne znam sta sad da radim jer sam 2 puta bio kod neurologa i sve je bilo uredu,pijem neke tablete za smirenje sad kad ne mogu zaspati ali ni one ne pomazu ? ako neko mozes da mi da neki savjet unaprijed zahvalan
A sta se desilo na novoj godini?

Back