aleksa005
Aktivan član
- Poruka
- 1.178
Koja pojacanja?Ako je Ignjatijevic pojacanje onda ******...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja pojacanja?Ako je Ignjatijevic pojacanje onda ******...
Vi Tara,mi Ivanjica u komsiluku smo na pripremama...
Mogla bi neka prijateljska da se organizuje![]()
Vi Tara,mi Ivanjica u komsiluku smo na pripremama...
Mogla bi neka prijateljska da se organizuje![]()
treneri mladjih kategorija
Možda su problem mlađe kategorije?
Reko sam možda, više iz šale. Ali ima nečega. Znam pouzdano da, kad su u pitanju ovi poznatiji klubovi, fudbalske škole su pod pritiskom nezasitnih roditelja, ima dosta podmetanja, možda i podmićivanja pa oni najtalentovaniji ne dođu do izražaja a oni netalentovani i tako ne prođu ali zato onemoguće druge u napretku.ajde reci po cemu si to zakljucio?
Reko sam možda, više iz šale. Ali ima nečega. Znam pouzdano da, kad su u pitanju ovi poznatiji klubovi, fudbalske škole su pod pritiskom nezasitnih roditelja, ima dosta podmetanja, možda i podmićivanja pa oni najtalentovaniji ne dođu do izražaja a oni netalentovani i tako ne prođu ali zato onemoguće druge u napretku.
.
Objektivno misljenje...Za nase uslove imaju fenomenalan tim. Problem je sto ne se ne zovu crvena zvezda ili partizan. Inace bi mozda i uzeli titulu.
Prodavanje mladih igraca... A i ilegalne radnje u svim vecim klubovima...
Pa kad se ne bi prodavali mladi igraci, fudbal bi bio mnogo kvalitetniji i ljudi bi dolazili na stadione![]()