Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.262
Blesav je i bez njega.Ne podnosi alkohol .
A zašto mu smeta , ne znam .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blesav je i bez njega.Ne podnosi alkohol .
Ne podnosim alkohol, odvratno pice, da.Ne podnosi alkohol .
Znači nije religiozni razlog.Ne podnosim alkohol, odvratno pice, da.
Ne podnosim alkohol, odvratno pice, da.
Sok od maline za gospodina.Ne podnosim alkohol, odvratno pice, da.
Lako je 38-icu poznati već na pogled prvi,
voli pjesmu,piće,žene,to mu je u krvi...![]()
UDBA mu ušivena i u jastuke.I udbaši ga progone 24/7 ..
Pravi Džejms Bond..![]()
Od nas dvojice jedan radi za udbu. A taj nisam ja.1. Broj 1 posao i najbitnija osobina Udbasa je da ne da ljudima da pobegnu iz kafane kad je fajront. Znaci to je bukvalno udbaska osobina broj 1, Udbas koji pred fajront u nekom alkoholnom veselju, onako u alkoholnom delirijumu, ne da ljudima da idu svojim kucama. 4 Ujutru, nema veza, taj ce uvek da se dere: 'Ma gde si posao bree!!!'.
2. Pasivna agresija, u stilu baba Simane. To su ljudi koji lupaju: 'Ako, ako, samo ti kazi 'Ne' Putinu, pa se vidimo onda za 10 dana u Kijevu'.
3. Ne da srpstvo, ali je odavno presao sa vinjaka na viski. O srpstvu prica 24/7, ali ce svalerki da kupi ne ariljski dzemper, vec neku haljinu preko sverca iz Italije.
Da li i vi imate neku od ovih osobina?
Onda ste udbas.
Sumnjiv si.Od nas dvojice jedan radi za udbu. A taj nisam ja.
UDBA mu ušivena i u jastuke.![]()
Pa jedina pozitivna stvar kod alkohola je to da te obeznani, na tih nekoliko sati.Znači nije religiozni razlog.
Pa niko ga ne podnosi , ali nekad leči , ako je u dozi leka .
Ovo je, objektivno, tema o najbitnijim stvarima koja je otvorena u poslednjih 10 dana.
Pa nisi nista pogrešio u opisu .Pa jedina pozitivna stvar kod alkohola je to da te obeznani, na tih nekoliko sati.
Sve ostalo mi je uzas- ukus, miris, ono kako se osecas posle, dehidriras, uzas uzasa potpuni, ne podnosim ga.
Voli i Tita, kao i Titove granice.Lako je 38-icu poznati već na pogled prvi,
voli pjesmu,piće,žene,to mu je u krvi...![]()
Gde sam bilo kada napisao da volim Tita?Voli i Tita, kao i Titove granice.
Ja ga pitao, kako to da mrzi Udbu, a voli glavnog inicijatora - Tita?
Nije mi odgovorio.
Ok, pardoniraj.Gde sam bilo kada napisao da volim Tita?
Ko vise od mene po forumu pljuje po SFRJ?![]()
Voli i Tita, kao i Titove granice.
Nije mi odgovorio.
Sa Mustafom bismo bolje prošli. Bio crnorukaš i solunc. Možda su ga uklonili jer im je mirisao na Srbe.Udbu je stvorio Staljin. Samo ga je 48-me zajebala CIA zajedno sa pegavcima kad je istu od njih preuzela.
Mustafa Golubić je trebao biti taj Tito pre samog Tita po ideji crvenih iz Rusije, ali ga skenjale Švabe kao što bi najverovatnije Ranković bio Tito da Tita nije spasio Reks..
Čudni su putevi gospodnji čak i kod komunista..![]()
Ма шта десет дана!?Ovo je, objektivno, tema o najbitnijim stvarima koja je otvorena u poslednjih 10 dana.
Sa Mustafom bismo bolje prošli. Bio crnorukaš i solunc. Možda su ga uklonili jer im je mirisao na Srbe.
Kad voli Titu i Krcuna ne zamjeri mu.Voli i Tita, kao i Titove granice.
Nije mi odgovorio.
1. Broj 1 posao i najbitnija osobina Udbasa je da ne da ljudima da pobegnu iz kafane kad je fajront. Znaci to je bukvalno udbaska osobina broj 1, Udbas koji pred fajront u nekom alkoholnom veselju, onako u alkoholnom delirijumu, ne da ljudima da idu svojim kucama. 4 Ujutru, nema veza, taj ce uvek da se dere: 'Ma gde si posao bree!!!'.
2. Pasivna agresija, u stilu baba Simane. To su ljudi koji lupaju: 'Ako, ako, samo ti kazi 'Ne' Putinu, pa se vidimo onda za 10 dana u Kijevu'.
3. Ne da srpstvo, ali je odavno presao sa vinjaka na viski. O srpstvu prica 24/7, ali ce svalerki da kupi ne ariljski dzemper, vec neku haljinu preko sverca iz Italije.
Da li i vi imate neku od ovih osobina?
Onda ste udbas.
Predstavio se i opiso svoje 3 osobine.Ja nemam ali si ti nešto previše upoznat sa osobinama udbaša.