Zak
Iskusan
- Poruka
- 6.408
Pa daj neke fotkevolim manje..mekane..pa ocvrsnu kad ih dodirnem
Gosn Piton prestani da se dirkas dok citas forum, optuzice te za neku pedofiliju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa daj neke fotkevolim manje..mekane..pa ocvrsnu kad ih dodirnem
Preferiram nesto drugo
![]()
Volim male..
One ka jaffa su mi fuj.... Mada ako volim devojku volecu i njene jaffa kolutice![]()

moje su rozeee
moje su rozeee
Jedno tudje iskustvo:da zahvataju 10 % zenske sise
da su svetlije boje
bez dlaka[/QUOTE]
brajane, mislila sam na zenske bradavice![]()
"Crnka,izazovno-provokativne spoljasnosti,obrazovana i "urbana" .I tako,rec po rec,dosli smo do faze obnazene prisnosti ...Padose kostimi i maske,pade i njen brus,istrcase 2 tuzne bradavice jedva primetne od dlaka koje su je pokrivale![]()
imao sam nesrece i dlakure...taman krenem da sisam bradavicu, kad mi uleti dlaka..
i da..to je jos jedna predrasuda...i zene su dlakave, ma koliko nam izgledale izdepilirano
..........bog te mazo ,da nismo bili sa istom ...................i ja imao isto gadljiv primer .......![]()
Jedno tudje iskustvo:
"Crnka,izazovno-provokativne spoljasnosti,obrazovana i "urbana" .I tako,rec po rec,dosli smo do faze obnazene prisnosti ...Padose kostimi i maske,pade i njen brus,istrcase 2 tuzne bradavice jedva primetne od dlaka koje su je pokrivale![]()
Dodzi, dodzi kod mene - zelim da budemo u obnazenoj prisnosti...
Ovo cu da prodam - garant.
Gosn Piton prestani da se dirkas dok citas forum, optuzice te za neku pedofiliju.
kakve bradavice preferirate?![]()
e Nova...sve si zamlaćena...
Kude se dedose izborne fotke?kakve bradavice preferirate?![]()
Kude se dedose izborne fotke?

ajoj, pile
pa, po mogucstvu, da je neke normalne boje, da ne vuce na ljubicasto...nekako me to asocira na bolest![]()
Izvini, ali moram opet i opet potpuno da se slozim sa tobom!A, jel da da zvuci nekako - prisno...Dodzi, dodzi kod mene - zelim da budemo u obnazenoj prisnosti...
Ovo cu da prodam - garant.![]()
A, jel da da zvuci nekako - prisno...![]()
Slusaj - stoji mi uz godine - zvuci "strucno", ali je najvaznije je sto izjava ima veeeeliki zbunjujuci faktor, te dok se predmet potencijalnog sexa sabere, sex vise nije potencijalni, vec trenutni - u toku...![]()

glavic.....ma kakav god samo da ima dugacak vrat....![]()

Sigurno ne one velike kao frizbi!kakve bradavice preferirate?![]()
da deluje po naredjenju
da rano ustaje
da je vredan
da voli orgazam
i sve sto vole mladi

kakav glavic preferirate?![]()

znači neko je mrdžovao tri teme
i sad piše
kakav glavić volite?
a ispod moj odgovor: moj
pa ljudi ljudski =(