glasine pri odabiru vaseg kandidata na izborima .

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
dobar dio medijske scene se zapravo svodi na izvlacenje prljavstina o protivnickom kandidatu . dakle ne postoji objektivan medij kao sto ne postoji niti objektivan covjek . svi smo mi subjektivni samo sto se neki potrude pa poslusaju i drugu stranu dok neki samo furaju svoju politicku opciju .

posto ovo nije pdf politika pretpostavljam da vi svoje politicko uvjerenje kreirate po vijestima koje su najbolje prezentirane ili imaju najljepsu voditeljicu . nije da vas podcjenjujem ali to je klasicno zaglupljivanje masa .

znas kako to ide,imas para da ucestvujes,te pare podelis u 51%glasaca,ovo je ugrubo receno,ali tako je!Daj svakom glasacu 20000 evra sto se tice srednje-nize klase i zbori su tvoji!Bruka ali istina,novac pomuti razum...sto je sranje,ali tako je

Preteraga, znaci u Srbiji od 6 milona glasaca treba dati polovoni (3 miliona) po 20,000 eu to ispadne cifra od 60 milijardi eu.

Pa ko ima 60 milijardi eu samo da podplati glasace tome sigurno ne treba da neka banana drzava poput Srbije.

Ja mislim da se glas po osobi moze kupiti za 2000 din sa obzirom kakvi smo ljudi.....

najgore od svega je to sto vi -- vi robovi -- TRIPUJETE da imate nekakav izbor. u realnosti, medjutim, nemate nikakav izbor, i lider bira vas a ne vi njega (istina je, medjutim, da su demokratski lideri retardi koji su spremni na kompromise, ali to je druga prica, i svejedno vazi da je izbor njihov a ne vas.) politicki izbor i sav spektakl koji ga prati postoji tek toliko da bi vi jadni mali ljudi tripovali da ste neko i nesto :lol:

- - - - - - - - - -

to je ressentiment na delu: nemogucnost da se suocite da ste jadni i bedni i da su drugi daleko, ali mnogo daleko iznad vas.

Preteraga, znaci u Srbiji od 6 milona glasaca treba dati polovoni (3 miliona) po 20,000 eu to ispadne cifra od 60 milijardi eu.

Pa ko ima 60 milijardi eu samo da podplati glasace tome sigurno ne treba da neka banana drzava poput Srbije.

Ja mislim da se glas po osobi moze kupiti za 2000 din sa obzirom kakvi smo ljudi.....

to je ugrubo receno,podeli sa agitatorima,porodicama,zaposlenja,obecavanja i ta gruba cifra pada!Agitatori koji su uglavnom nezvanicno prisutni dobijaju neko obecanje koje po svemu sudeci zavisi koliko iza sebe imaju glasaca!

Back