n-a-t-a
Ističe se
- Poruka
- 2.102
Po vama,da li je uredu ne glasati,meni su sve stranke iste.....obecanja,obecanja......i jednostavno nemam za koga da glasam....
Onda?
Onda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošto su listom dokazali da nisu baš sposobni i odlučni da svima bude bolje, već samo njima, promenila sam kriterijume po kojima biram za koga ću glasati..
Od ozbiljne politike ovde nema ništa, tako da ću glasati za Čanka, ima ubedljivo najsimpatičniji
predizborni spot![]()
ja sam zadnji put izashao da glasam protiv Miloshevica..i izaci cu opet kada budem imao da glasam ZA nekoga..dakle ne izlazim ni ovog puta..
treba glasati da nas ne oduvaju radikali unazad jedno 50 godina...
Pošto su listom dokazali da nisu baš sposobni i odlučni da svima bude bolje, već samo njima, promenila sam kriterijume po kojima biram za koga ću glasati..
Od ozbiljne politike ovde nema ništa, tako da ću glasati za Čanka, ima ubedljivo najsimpatičniji
predizborni spot![]()
U pravu siOnaj ko ne glasa nema pravo da se žali na lošu vlast.
Druga stvar, Srbija je ovo. Nedam da neko iskoristi, ako mu se ukaže prilika, moj neizlazak. Znači, ako nisi ni za jednu opciju, to jasno i pokaži na izborima, tako što ćeš izaći na izbore i poništiti listić, precrtavanjem ili na neki drugi način.
a to je ozbiljna politika?
Nije ozbiljna, rekoh ovde je nema.. Ali je barem spot simpatičan..
I onako Čanak nema neke veće šanse, tako da nema ni štete![]()
sada glasaj protiv radikala
imam iq preko 80:wink:
Tako se u početku mislilo i za Hitlera.
Po vama,da li je uredu ne glasati,meni su sve stranke iste.....obecanja,obecanja......i jednostavno nemam za koga da glasam....
Onda?
da u pravu si samo obecavaju, ali obrati paznju LDP nikom nista nisu obecali, inace 5oktobar=11maj pamet u glavu..................:shock:
Ovo je debeeeelo skretanje sa kursa.. Nije za poređenje ni u jednom segmentu..
treba glasati da nas ne oduvaju radikali unazad jedno 50 godina...
Kako nije za poređenje ? Ovo je stvar principa. Ignorisanje političkog napretka bilo koga i misliti kako će to nestati samo od sebe je zabluda. A Hitler je bio sve samo ne ludak koji će nestati sam od sebe ...