Glasati ili ne?

Nije stvar u tome da su stranke sve iste - nisu. Problem je ako više nikome ne veruješ.

Toliko propagande i anti-propagande ovoliko vremena na tako malom prostoru ... Naravno da je teško snaći se, pa i verovati.

Ali ne glasati je, po meni, više neko stanje depresije. A to se nikako ne sme dozvoliti.

Pošto su listom dokazali da nisu baš sposobni i odlučni da svima bude bolje, već samo njima, promenila sam kriterijume po kojima biram za koga ću glasati..
Od ozbiljne politike ovde nema ništa, tako da ću glasati za Čanka, ima ubedljivo najsimpatičniji
predizborni spot :lol:

Onaj ko ne glasa nema pravo da se žali na lošu vlast.

Druga stvar, Srbija je ovo. Nedam da neko iskoristi, ako mu se ukaže prilika, moj neizlazak. Znači, ako nisi ni za jednu opciju, to jasno i pokaži na izborima, tako što ćeš izaći na izbore i poništiti listić, precrtavanjem ili na neki drugi način.

treba glasati da nas ne oduvaju radikali unazad jedno 50 godina...

Zbog ovakvih nebuloza "da treba glasati zbog protivnika i toboze manjeg zla" ne izlazim na glasanje.
Makar to znacilo da Vadikali upropaste Srbiju i Srbija otisla u mracna vremena.

A ne znaci.

Vadikalima NE DAM svoj glas dok sam ziv.
Zuticarima ni kad umrem jer kazu da treba glasati za njih da ne bi neko drugi dosao na vlast (cista demagogija i zelja za vlascu).

Ovi ostali su za crno ispod noktiju.

Kako nije za poređenje ? Ovo je stvar principa. Ignorisanje političkog napretka bilo koga i misliti kako će to nestati samo od sebe je zabluda. A Hitler je bio sve samo ne ludak koji će nestati sam od sebe ...

da,ali treba imati alternativu,neshto suprostavleno ovima koji idu nigde..ja chekam ljude koji ce izneti program iza kojeg stoje prave vrednosti..

Samo da pitam da li svaki punoletan covek treba slusati njihove gluposti..nema pametnija posla u zivotu..pa na osnovu manjeg zla glasati za neko od ponudjenih..da li mlad covek treba ici na miting pojedinacnih partija..posto ne moze biti upucen..pa videti sta i ko nudi..da li je svako dovoljno zreo proceniti ko manje laze..da li su svuda u svetu ljudi zaglupljeni i zatupljeni politikom!?

Back