Glasanje

Timovi su podeljeni u 4 grupe.Po znakovima.Svaka grupa ima ostvro za sebe.Koja grupa pobedjuje?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
To što vi Ovnovi volite da se "tepate", ne znači da ste uvek pobednici! :hehe:
Too much ego will "kill you"!

ja sam vaga, a ne ovan.
drugo, i vi jarcevi se borite, ali na drugaciji nacin od ovnova,..ovan plane i prodje ga, vama se ureze za ceo zivot. ranjiviji ste i osetljiviji, jedino sto ne pokazujete, nego se jedete iznutra.
jarcevi teze da uspeju, a nema uspeha bez borbe. i cesto ste gubitnici.

a najveci ego koliko znam ima lav zvanicno, ali mislim da jarcev ego nadmasuje lavlji, samo sto lav svoj ego pokazuje, a jarac skriva i opet jede se iznutra.

neka neko obrazlozi kroz pricu zasto su zemljani znaci pobednici, kada bilo koja druga grupa moze da ih unisti. voda moze da potopi ostrvo zemljanih znaka i da se oni podave.

Zavisi kako dozivljavas
Svakom je ostavljeno da sam protumaci kako zeli
Zemljani mogu da izgrade ostrvo,vatreni mogu da idu od ostrva do ostrva i na silu nametnu svoj autoritet,vazdusni na pricu sa sva tri ostrva da komuniciraju i izadju kao pobednici,emotivni manipulacijom zavadom....pobeda je onako kao je ti vidis
Glasamo pa cemo videti ko je pobednik
aaaa

filozofija

neka neko obrazlozi kroz pricu zasto su zemljani znaci pobednici, kada bilo koja druga grupa moze da ih unisti. voda moze da potopi ostrvo zemljanih znaka i da se oni podave.
Voda jeste optimalno najjači element!
Ima najveću snagu i energiju.Vodi niko ne može ništa, jer ništa se ne može meriti sa njenom snagom.Iz vode je nastao život i bez nje nema života.
Tema: Bez koze, krave i čoveka,...pili biste vodu i filozofirali od jutra do sutra, pa bi ubrzo pocrka'fali od gladi!Najjači smo jer smo "nužno zlo"! :hehe:

Voda jeste optimalno najjači element!
Ima najveću snagu i energiju.Vodi niko ne može ništa, jer ništa se ne može meriti sa njenom snagom.Iz vode je nastao život i bez nje nema života.
Tema: Bez koze, krave i čoveka,...pili biste vodu i filozofirali od jutra do sutra, pa bi ubrzo pocrka'fali od gladi!Najjači smo jer smo "nužno zlo"! :hehe:

ali krava, koza i covek bi crkli bez kiseonika tjah vazduha tjah mene. vazduh moze i da se zagadi i postane zlo. :zper:

Stigoše nas vodeni,...toneemooo!

JC_shipwrecked.gif

Back