Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Crvenokose cure bije glas da su temperamentne i senzualne, pitanje da li takvih ima na forumu, imam ja jednu poznanicu u realu, od nekih dvajes leta, sa bojom kose kao ta Blankedova i tvoja linija gore u anketi, lepuškasta, živahna, komunikativna, ali što gnjavi dečka, pa to je čudo jedno, zaljubljena je do daske, samo ga bocka, pipka, štipka, cmače pred svima, kuluk od ljubavi brate. A on neki malac sa bebi fejsom, ma sav je bebast, valjda je to i loži, ne ume ni da se brani, tačno mi ga dođe žao kad ona počne da ga davi.
Cestitam pobednicima, neka stoicki istrpe to prokletstvo koje prati laureate, tu godinu dana nejebice. ))))) Cestitke i ostalim momcima koji su ucestvovali kao kandidati, biraci, strucni komentator tj. analiticari. I hvala bratu Dzeni sto me je predlozila i hvala ekipici koja me je podrzala glasovima, ulepsali ste mi time ove dane na gerontologiji. ))))
Cestitam pobednicima, neka stoicki istrpe to prokletstvo koje prati laureate, tu godinu dana nejebice. ))))) Cestitke i ostalim momcima koji su ucestvovali kao kandidati, biraci, strucni komentator tj. analiticari. I hvala bratu Dzeni sto me je predlozila i hvala ekipici koja me je podrzala glasovima, ulepsali ste mi time ove dane na gerontologiji. ))))