glasanje za naj ljisovca 2018. finale

?

• Ukupno glasova
    30
  • Anketa je zatvorena .
Crvenokose cure bije glas da su temperamentne i senzualne, pitanje da li takvih ima na forumu, imam ja jednu poznanicu u realu, od nekih dvajes leta, sa bojom kose kao ta Blankedova i tvoja linija gore u anketi, lepuškasta, živahna, komunikativna, ali što gnjavi dečka, pa to je čudo jedno, zaljubljena je do daske, samo ga bocka, pipka, štipka, cmače pred svima, kuluk od ljubavi brate. A on neki malac sa bebi fejsom, ma sav je bebast, valjda je to i loži, ne ume ni da se brani, tačno mi ga dođe žao kad ona počne da ga davi. :lol:

Cestitam pobednicima, neka stoicki istrpe to prokletstvo koje prati laureate, tu godinu dana nejebice. :)))))) Cestitke i ostalim momcima koji su ucestvovali kao kandidati, biraci, strucni komentator tj. analiticari. I hvala bratu Dzeni sto me je predlozila i hvala ekipici koja me je podrzala glasovima, ulepsali ste mi time ove dane na gerontologiji. :)))))

snow i kosta, šta da vam kažem, moraćete na dvoboj da vidimo ko je bolji.. :zelenko2:

čestitke obojici.. :vatromet:

Sta je nagrada ovaj put? :flert:

- - - - - - - - - -

Cestitam pobednicima, neka stoicki istrpe to prokletstvo koje prati laureate, tu godinu dana nejebice. :)))))) Cestitke i ostalim momcima koji su ucestvovali kao kandidati, biraci, strucni komentator tj. analiticari. I hvala bratu Dzeni sto me je predlozila i hvala ekipici koja me je podrzala glasovima, ulepsali ste mi time ove dane na gerontologiji. :)))))

Ja bih se u tom slucaju odrekao nagrade, sto se mene tice bez seksa sam vose nego dovoljno :lol:

Back