GLASANJE - Tema: VINTAGE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ponovo sem (usput budi receno svima poreporucujem tu predstavu) ovo kao da bogart pise scenario za tu predstavu :)

i da se osvrnem na fotku br. 2
bas mi se doapda i da je neko drugo takmicenje moguce da bi dobila i 5 poena ali jednostavno mi deluje kao promasena tema..nekako mi nije spojiva sa vintage temom inace..bas bas mi se dopada.

Nije promasena tema ...

evo i ja da glasam

samo da se smislim

ja dajem fotografiji 2 najvise poena nekako je misticna i bas je vintage

2 . :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
1. :heart: :heart: :heart: :heart:
6 :heart: :heart: :heart: :
7 :heart: :heart:
13 :heart:

Poslednja izmena:
Ovog puta sa komentarom po primeru "divljeg deteta" ;)

Foto br. 7 = 5 poena ; Lepo aranzirana i obradjena slika - super ideja! Ali u prvoj liniji, privlaci me poruka i istorija "dece cveca" i njihovog pokreta za ljudska prava 68-ih godina. Ova fotografija porucuje osim dobre muzike i zivotni stil, ideologiju; porucuje da se oslobodimo ogranicenog drustvenog (burzujskog) klisea; da iskocimo iz kola kolovodja i diktatora i da prestanemo da budemo necije marionete; da se postujemo takvi kakvi smo bez nekih malogradjanskih, burzujskih predrasuda; da se volimo umesto da se bijemo - Make love, not war! :)
"Make love, not war" ne bi smeo da bude samo "Button" na modnim majcicama - da nesto nosimo sto ne praktikujemo(nazalost sto mnogi to rade i demonstriraju time da su cool a ustvari nisu)! Radoznala sam ko je autor ove fotografije :)

Foto br. 16 = 4 poena; Umetnicko delo 100% - dobra ideja! Sve je kompletno po mome ukusu; izgleda nenamesteno bas kao "Snapshot" a to obozavam ... hm ... ali samo jedan malecni detaljcic koji izgleda namesten a ne znam zasto mi to tako izgleda:think: - cigareta. Ne znam zasto ali imam utisak da je foto-model nepusac, mada mu cigareta, na prvi pogled, lezi u ruci kao da nista drugo ne radi:mrgreen: ... kao da je strastveni, lancani pusac ... dobro, nema veze. Foto ima uglavnom taj Humphrey Bogart-touch, iz starih detektivskih i kriminalnih filmova - ako se neko seca crno-belih filmova i Eliot Nessa, Al Capone, Frank Sinatra ... i td. ;) Bravo:klap:

Foto br. 2 = 3 poena; Pismo dragom. Predpostavljam baka pise dedi (mada nije bas zenski rukopis). Da deda pise baki, verovatno bi gorila sveca neutralne boje a umesto ruze bila lula ili pepeljara sa pikavcima ili flasa sljivovice na stolu :mrgreen:... pismo pise baka i gotovo;). Ruza zeva jako u kameru, da je malo sa strane delovalo bi vise nenamesteno ali sve u svemu - lepo i raaamooonticno - melanholicna nostalgija.:heart:

Foto br. 10 = 2 poena; Dvokrilni avion - originalan pleh - ne zelim ni da zamislim kakva je to bila avantura u njemu leteti :sad2:. Lepo sredjeno i skrojeno - nekako mi je poznat ovaj stil rada:klap:

Foto br. 12 = 1 poen; Ovde prosto mirisi na parfim od lavande - lep aranzman 100% :) :heart:

Poslednja izmena:
Ja sam odabrala 6 i necu tako da se igram, ne, nee...salim se, uvek mi tesko da samo pet izaberem, ali zaista i tako cekam da prodju dani da se predomislim : ))
Pohvale za sve fotke!

8 - 5p.
13 - 4p
12 - 3p
6 - 2p
3 - 1p

i zato je dvojka (br. 2), koja je super ostala, a eto da je pohvalim jer ne mogu da je uglavim... :)

2
lamsey_woot.gif
lamsey_woot.gif
lamsey_woot.gif
lamsey_woot.gif
lamsey_woot.gif

10
lamsey_woot.gif
lamsey_woot.gif
lamsey_woot.gif
lamsey_woot.gif

17