AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 37.901
По вама колико би требало још да траје ванредно стање односно да викендима буде забрањено тотално кретање ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok strucnjaci ne kazu da je prosla opasnost da glupi ljudi podignu broj zarazenih....otprilike dok onih 10% nepismenih shvati preporuke i pocne da se ponasa pristojno....tacnije, dok ne prestanu da slusaju tviter strucnjake i pocnu da postuju ljude oko sebe....
Ovo jeste utopija jer su glupi uvek najpametniji medju nama....
Dok strucnjaci ne kazu da je prosla opasnost da glupi ljudi podignu broj zarazenih....otprilike dok onih 10% nepismenih shvati preporuke i pocne da se ponasa pristojno....tacnije, dok ne prestanu da slusaju tviter strucnjake i pocnu da postuju ljude oko sebe....
Cenim da nisam strucnjak, pa mi tesko pada da pomazem glupima da budu pametni....
ne, po nama cela anketa nema nikakvog smisla, jer će svakako biti kako šefovi kažu.
Pa da pametni ljudi i vode svet jer mi glupi im se povinujemo na svaku serviranu glupostDok strucnjaci ne kazu da je prosla opasnost da glupi ljudi podignu broj zarazenih....otprilike dok onih 10% nepismenih shvati preporuke i pocne da se ponasa pristojno....tacnije, dok ne prestanu da slusaju tviter strucnjake i pocnu da postuju ljude oko sebe....
statistika ti je hobi ili radiš za nekoga pa juriš podatke po forumima?
Cenim da nisam strucnjak, pa mi tesko pada da pomazem glupima da budu pametni....
Pa da pametni ljudi i vode svet jer mi glupi im se povinujemo na svaku serviranu glupost
По вама колико би требало још да траје ванредно стање односно да викендима буде забрањено тотално кретање ?
Kako strucni ljudi procene.Ovo je za zdravlje i zivote gradjana uvedeno,nije nikakvo "treniranje strogoce".ne, po nama cela anketa nema nikakvog smisla, jer će svakako biti kako šefovi kažu.