Гласајмо за Милоша, 27.јануара!!!

Овu твоју поруку сам поновила,..да прочитамо које "мудре речи" као аргумент,
за сва ова моја питања,..
..а како ће нас то Милош обманути, ако гласамо за њега?

Хвала ти што си ме "убедио" да је Милош преварант!

Ko ti kriv kad gledaš na život krajnje površno. Pametan će lako naći, pročitati i shvatiti, ostatak će i dalje ići glavom kroz zid.

Па, шта ако ће да тражи новац од државе,
тражи и ти ако имаш зашта. Боље и њему да држава
да него што плаћа оне онолике буздоване у парламенту (250 чак)..

Šta je on to uradio da zasluži pare od države ? Njegov izum je u suprotnosti sa logikom, a ako ti to nije jasno, izvoli vrati se u osnovnu školu i ponovi izuči hemiju.

Ти очигледно имаш проблем са собом или је у питању неки комплекс,
шта ли је?

Treba ti sebi da postaviš to isto pitanje, čim tako zatvaraš oči na očigledne i jasne činjenice.

*************************************************************************************************

СРБИЈО,..ево 27. јануар је, хоћемо ли гласати за Милоша?

"Internet pretraživač ”Gugl„ objavio je konkurs za najbolje ideje koje mogu da spasu planetu Zemlju na sajtu [B]www.project10tothe100.com[/B], koji predstavlja najveći svetski konkurs za mlade inovatore. Ovaj sajt omogućava i glasanje za najbolji projekat. Preliminarni rezultati prikazani su na sajtu [B]www.project10100previews.com[/B], a na prvom mestu nalazi se Miloš Stanković i zastava Srbije.

- Konačni rezultati konkursa biće poznati nakon finalnog glasanja 27. januara 2009. godine. Za sada sam ja na prvom mestu, ali će konačni poredak zavisti od broja prispelih glasova ljudi koji posećuju ove sajtove..."
Voleo bih da ljudi iz Srbije glasaju za mene jer plasman među prvih pet obezbeđuje mogućnost realizacije projekta - kaže Miloš.

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=51893&sectionId=33

Срећно Србине Милоше!!!:vatromet:

Nađi mi samo informaciju da je preliminarni sajt sa glasovima povezan sa google i povlačim se u potpunosti iz diskusije.

Šta je on to uradio da zasluži pare od države ? Njegov izum je u suprotnosti sa logikom, a ako ti to nije jasno, izvoli vrati se u osnovnu školu i ponovi izuči hemiju.

Pa posto si ti ocigledno jako obrazovan i mozda cak i iz tih pronalazackih krugova objasni nama ti sta to ne valja.(ali bez linkova)
I kako li je uspeo samo da omadjija onolike strucnjake da mu dodele onolike nagrade nije mi jasno:think:

Ček da vidimo šta kaže suvi geniJe, stranica http://www.milos-stankovic.com/pronalasci.html :
"Ekološki filter teže izduvne čestice odvaja elektrolizom i one idu u specijalni rezervoar, kako bi se kasnije mogle reciklirati i preraditi u veštačko đubrivo. Izdvaja čestice svih veličina. Lakši izduvni gasovi se odvajaju pomoću separatora na vrhu dimnjaka i promenom temperature se kondenzuju, odnosno prže. Uništavaju se sve zagađujuće i otrovne materije CO2, CO, SO2, NO2, PM, čađ... Ovaj filter se moze koristiti u svim fabrikama. Jeftin je za serijsku proizvodnju."

Ajde hemičari, objasnite neukoj marvi kako se prži ugljen-dioksid :mrgreen:

Drugo, navedi koje to stručnjake je impresionirao ? Imena i prezimena molim i naziv institucije kojoj pripadaju. Treće, koje inostrano glasilo ili inostran faks, ustanova, je njega navelo u svojim izveštajima, člancima, press konferencija (sad ti bez linkova domaćih medija) ?

Ček da vidimo šta kaže suvi geniJe, stranica http://www.milos-stankovic.com/pronalasci.html :
"Ekološki filter teže izduvne čestice odvaja elektrolizom i one idu u specijalni rezervoar, kako bi se kasnije mogle reciklirati i preraditi u veštačko đubrivo. Izdvaja čestice svih veličina. Lakši izduvni gasovi se odvajaju pomoću separatora na vrhu dimnjaka i promenom temperature se kondenzuju, odnosno prže. Uništavaju se sve zagađujuće i otrovne materije CO2, CO, SO2, NO2, PM, čađ... Ovaj filter se moze koristiti u svim fabrikama. Jeftin je za serijsku proizvodnju."

Ajde hemičari, objasnite neukoj marvi kako se prži ugljen-dioksid :mrgreen:

Drugo, navedi koje to stručnjake je impresionirao ? Imena i prezimena molim i naziv institucije kojoj pripadaju. Treće, koje inostrano glasilo ili inostran faks, ustanova, je njega navelo u svojim izveštajima, člancima, press konferencija (sad ti bez linkova domaćih medija) ?

Opet nisi mogao bez citiranja nekog drugoga da objasniš...

Ajde hemičari, objasnite neukoj marvi kako se prži ugljen-dioksid

A ovo što si rekao je stvarno strašno i za to bi trebao da dobiješ barem opomenu od uređivačkog tima ako ne šta više.

I dalje koristiš izgovor "mržnja" za izvlačenje iz diskusije i zaobilaženje nezgodnih pitanja. Probaj nešto bolje da mi napakuješ, a dok budeš lomila glavu oko toga, ja ću rado da ti ponudim bolje rešenje. Evo, odmah ću da se povučem iz diskusije i sve što sam rekao o prevarantu ću da poreknem onog trenutka kad mi pokažeš ti ili bilo ko drugi dokaz da je ovaj sajt http://www.project10100previews.com/ povezan sa Google i projektom 10 na 100. Izvolte.

Poslednja izmena:
I dalje koristiš izgovor "mržnja" za izvlačenje iz diskusije i zaobilaženje nezgodnih pitanja. Probaj nešto bolje da mi napakuješ, a dok se budeš lomila glavu oko toga, ja ću rado da ti ponudim bolje rešenje. Evo, odmah ću da se povučem iz diskusije i sve što sam rekao o prevarantu ću da poreknem onog trenutka kad mi pokažeš ti ili bilo ko drugi dokaz da je ovaj sajt http://www.project10100previews.com/ povezan sa Google i projektom 10 na 100. Izvolte.

Ovo je verovatno vama svojstveno pa zato i koristite takve izraze...
Vaši postovi su prepuni neke neobjašnjive mržnje i pljuvanja po ovome čoveku da odajete utisak kao da vas je lično pogodilo njegovo kandidovanje za 10100.I to nije zapalo za oko samo meni...

Back