glasači

da li treba da glasaju samo postavljači fotografija?

• da

glasova: 20 47,6%
  • ne

glasova: 22 52,4%

• Ukupno glasova
    42
  • Anketa je zatvorena .

xiaoyu

Domaćin
Poruka
3.755
Da li po vama u glasanju treba da učestvuju svi članovi foruma ili samo oni koji su postavili fotografije?

Pa izvolte. :D

Molila bih moderatora da ovu temu zaključa po donošenju odluke većine.

bug.gif

branaaa:
znaci gubim pravo glasa ako ne postavim nista? ...da li onda da postavim neko djubre pa da mogu dati glas nekoj fotki koja mi se dopada??? bzvz 8-)

neeee breeee mi te znamo ti nzash nas :) imash pravo da glasash. znachi chlanovi mozhe glasati taj koji je tu sa nama na fotografiji. Mislim ljudi nije stvar da ja odem i kazhem mojim forumashima sa zr-a ili sa tinejdzera, da dodju i da glasaju za moju fotku ! to je lako uraditi.
NAPOMENA:

NE KAZHEM DA JE NEKO TO OVDE RADIO SAMO VAM GOVORIM SHTA BI MOGLO DA SE DESI .

:)

divlja:
....ne razumem cemu tolika frka.

a eto npr. meni fali 3-4 poena da pobedim i ja kazhem nekim ortacima da dodju i da glasaju za mene . I eto pobedio sam na prljav nachin (shto mi nikako nije cilj ) i onda kada vi to primetite ja kazhem eee pa ne mozhe vama je krivo shto sam pobedio nemate dokaza bla bla bla njima se svoidela moja fotka imaju pravo da glasaju svi na forumu dza bu i tako to ...

i eto ti vece frke nego ikada!

Pa ne moze, odmah bi bili sumnjivi. Kako ne kapiras? Mali broj poruka, niko ih ne zna, bla, bla...a mislim da mozemo da imamo poverenja jedni u druge i mislim ko je optercen toliko da pobedi....da bi se blamirao toliko...:lol:

pa uvek ima nekih ispada mislim svi na forumu ste korektni shto se tiche glasanja i drago mi je zbog toga !! samo sam vam ukazao na opasnost shta mozhe da se desi :) ljudi ja sam ovde zbog zabave :)

Shto se tiche prof slika to ne kachim na forum niti shaljem na net . izgleda da cu dobiti posao u zrenjaninskim novinama kao foto reporter.. A mozhda i u nekoj fotografskoj radnji ako bog da :)

Мислим да би требало свако да има право да гласа. Замислите да се, рецимо, постави (ајде, лупам) на некој теми 6 фотографија (по две од једне особе), значи да само њих троје може да гласа. Глупо, зар не? Довољно се знамо, а друго, колико се сећам, ми све ово радимо из забаве, а не из користољубља, јел тако?
У праву је бранааа, ако неко нема одговарајућу фотку да постави, зашто му ускраћивати право да гласа и изрази мишљење на конто нечије фотографије?

Svakako sam za to da glasaju svi forumasi.
I ja nisam bila tu par dana i nisam na temi Voda imala svoje fotografije, ali sam smatrala da imam puno pravo da glasam za one koje su mi se dopale.

Dulle_Bagljas:
pa uvek ima nekih ispada mislim svi na forumu ste korektni shto se tiche glasanja i drago mi je zbog toga !! samo sam vam ukazao na opasnost shta mozhe da se desi :) ljudi ja sam ovde zbog zabave :)

Shto se tiche prof slika to ne kachim na forum niti shaljem na net . izgleda da cu dobiti posao u zrenjaninskim novinama kao foto reporter.. A mozhda i u nekoj fotografskoj radnji ako bog da :)
Opa mićo! Možda konačeno i te novine na nešti zaliče. :roll:

Pa daj neku od tih profi čisto da vidimo u čemu je razlika. :D

bug.gif

Takmichenje je potpuno neprofitabilno, a ni slava nije neka :P
Prema tome, ako ce neko da aktivira poznanike i rodbinu da mu navlachi poene, i ako toj osobi takva pobeda donosi neko zadovoljstvo... neka bude. Uchinimo dobro delo.

pa shta ja znam , ja sam vec platio njima da glasaju za mene :) SHALIM SE :)

xia nisu te profi slike nishta bolje od ovih na forumu , nego eto malo se razlikuju detaljno su obradjene u PS-u ( za to treba duzhe vremena) slikani su neki detalji koje su mi trazhili ovi i tako neke sitnice. :)

mislila sam da su na ovaj podforum svi dobrodoshli, pa chak i mi shto se ne bavimo aktivno fotografijom, ali zelimo neshto novo da nauchimo od vas
mozda mi nemamo adekvatne fotke za postavljene teme, ali zelimo da nauchimo, gledamo i divimo se vama koji imate dara za to, pa cemo mozda jednog dana i mi postovati neke slike.

...........no po ovoj anketi bih zakljuchila da vi hocete da se izolujete i nikog ne primite u vashe malo drushtvo.
chudim se.....

ne znam o kakvom to "malom drustvu" pricas,po meni su svi dobrodosli da gledaju,kache..ali ne i da ocenjuju fotke na temama na kojima nisu okacili fotke,cak stavise mislim da ne trebaju da ocenjuju ni "stalni" posetioci ovog pod4uma koji inace kace fotke,ali na tim temama nisu okacili.
ne kapiram zasto bih ja npr. na nekoj temi gde se ocenjuju pesme glasao,ako nisam napisao i okacio pesmu?
a sto se tice "aktivnog bavljenja fotografijom" tu smo na istom,jer ni ja,a kapiram ni vecina se ne bavi aktivno fotografijom,vec eto tako iz hobija skljocne po nekad foto aparatom....mozda gresim.

goldfish:
mislila sam da su na ovaj podforum svi dobrodoshli, pa chak i mi shto se ne bavimo aktivno fotografijom, ali zelimo neshto novo da nauchimo od vas
mozda mi nemamo adekvatne fotke za postavljene teme, ali zelimo da nauchimo, gledamo i divimo se vama koji imate dara za to, pa cemo mozda jednog dana i mi postovati neke slike.

...........no po ovoj anketi bih zakljuchila da vi hocete da se izolujete i nikog ne primite u vashe malo drushtvo.
chudim se.....

niko ti ne brani da postavljash slike i komentarishesh. shto se tiche glasanja , postavi fotku na temi za takmichenje pa glasaj.

Ne dozvolite sebi da se zatvaramo donosenjem novih pravila i ogranicavanjem prava drugima,bilo oni izlagaci,posetioci ili glasaci,cilj bi trebao da bude sto vise dobrih fotografija,sto vise ucesnika i posetilaca foruma .
Svi koji to zele trebalo bi da su dobro dosli na ovom forumu i da imaju potpuno ista prava.

Back