Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
branaaa:znaci gubim pravo glasa ako ne postavim nista? ...da li onda da postavim neko djubre pa da mogu dati glas nekoj fotki koja mi se dopada??? bzvz 8-)
divlja:....ne razumem cemu tolika frka.
Opa mićo! Možda konačeno i te novine na nešti zaliče.Dulle_Bagljas:pa uvek ima nekih ispada mislim svi na forumu ste korektni shto se tiche glasanja i drago mi je zbog toga !! samo sam vam ukazao na opasnost shta mozhe da se desiljudi ja sam ovde zbog zabave
![]()
Shto se tiche prof slika to ne kachim na forum niti shaljem na net . izgleda da cu dobiti posao u zrenjaninskim novinama kao foto reporter.. A mozhda i u nekoj fotografskoj radnji ako bog da![]()
ja bih npr glasala da iskazem divljenje ili poshtovanje nechijeg rada, utoliko vishe ako nisam vichna tomeMASTERMIND:ne kapiram zasto bih ja npr. na nekoj temi gde se ocenjuju pesme glasao,ako nisam napisao i okacio pesmu?
goldfish:mislila sam da su na ovaj podforum svi dobrodoshli, pa chak i mi shto se ne bavimo aktivno fotografijom, ali zelimo neshto novo da nauchimo od vas
mozda mi nemamo adekvatne fotke za postavljene teme, ali zelimo da nauchimo, gledamo i divimo se vama koji imate dara za to, pa cemo mozda jednog dana i mi postovati neke slike.
...........no po ovoj anketi bih zakljuchila da vi hocete da se izolujete i nikog ne primite u vashe malo drushtvo.
chudim se.....