Glas razuma

Vash stav o brisanju starog foruma 1.10.20005???

• Ukupno glasova
    57
  • Anketa je zatvorena .
ZILOT IZ CACKA:
glaso za trecu opciju......samo bih volio da pojedini urednici /ce nebudu sujetni i lako povredljivi,jer ovo je opustencija,ili mozda ne.......

Eee, i ja bih voleo štošta pa nemaaaa
Kakvi su takvi su.
To je jače od njih...
Ja se sad navikao.
Ne znam kako bih se osećao kad bi postali noRMalNi?
Onda to ne bi bio više ovaj forum...

A poruke?
Pa sad...
Bilo je tu lepih ideja, šteta.
Ko da se pa uvažava naše mišljenje.
Frka sa prostorom na serveru, niko ne čita, pa eto...

Ma poruke su tu, nego je neko talentovano gloop i buni drugu decu. Ko beše predložio da organizujemo kurseve korišćenja Foruma, zainteresovana? Ono za nedelju dana vam uzmemo 100 evra i još budete zahvalni zbog toga.

Za gloop-a (mojne se ljutiš, al od sada i ubuduće mi se obraćaj sa: Kume! ;)), a i za ostale članove sekte chatera-smaracha:
-Odete na vaš Korisnički profil;
-Sa leve strane je Kontrolna tabla, idite na Izmeni opcije;
-Na Opcije prikaza teme imate Default Thread Age Cut Off. Izmenite na Prikaži sve teme;
-Snimite izmene;
-Pogledajte koliko strana vam sada prikazuje.

Čudo šta može ovaj kompujtor, samo ukoliko ga umete koristiti, zar ne? A da mi je znati kome još trebaju te strane iz naftalina, tražite teme pomoću pretrage. Ko će još da gleda stranu po stranu?!

DisMisaL:
Ma poruke su tu, nego je neko talentovano gloop i buni drugu decu. Ko beše predložio da organizujemo kurseve korišćenja Foruma, zainteresovana? Ono za nedelju dana vam uzmemo 100 evra i još budete zahvalni zbog toga.

Mene zanima da li se na tom Vašem kursu uči kako se bolduju i kose slova u postu?
Kako se uspostavlja VPN i kako se uspostavlja WEB Mail sever?
Kako se sortiraju poruke?
I da li se računar isključuje kada se ugasi monitor?

Back