glas razuma

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a sto se taj dinkic nije setio to 2000te ili 2003 nego bas sad?

sta se to promenilo u odnosu srbije prema kosovu od 2000te do danas?

bukvalno nista!

pa zasto bas sad to?

A sto se svi mi nismo setili 2000.?!Nego sve kao i uvek ostavljamo za kasnije pa tek kad nam dogori do nokata?!Sto nisu tad organizovali mitinge i zasto su nas lagali da cemo sacuvati nase Kosovo i da nam ga nece uzeti?!Lagali su da nece biti nezavisnosti pa kad su je onog 17.proglasili a mi svi podivljali!Totalno nepripremljeni.Ja sam tog dana osetio kako mi se ceo svet rusi,jer sam se zavaran laznim obecanjima nadao da se to nikad nece desiti.Naravno da su nam nelegalno oteli Kosovo,i da nam je svima zao.Ali Gospodo mi ne mozemo u rat sa celim sveto i u izolaciju.Samo ako podignemo ovu zemlju na noge i postanemo neko i nesto,onda cemo se i mi pitati.I ako se tako ponasamo siguran sam da cemo vratiti ono sto su nam nasilno oduzeli.U suprotnom potonucemo kao Titanik!

Mozda neki i zele to da urade,ne iskljuchujem ali znaju da ne smeju nikada inache ce ih za glavu skratiti.Priznavanje Kosova u Srbiji od bilo koga bilo kada znachilo bi gradjanski rat a taj ko bi to uradio sigurno ne bi puno poziveo posle toga.

Mozda neki i zele to da urade,ne iskljuchujem ali znaju da ne smeju nikada inache ce ih za glavu skratiti.Priznavanje Kosova u Srbiji od bilo koga bilo kada znachilo bi gradjanski rat a taj ko bi to uradio sigurno ne bi puno poziveo posle toga.

Da, recimo neka izbeglička Vlada koja bi zbrisala i tražila azil u SAD-u!?:D

misim da si u pravu, samo mi nije jasno ko je tu sta kupio:confused:

niste bukvalno kupili ali je doslo do promene vlasnika...

npr, drzava ima firmu koja je u strasnim dugovima... ona ce je dati za dz nekome ko prihvati njene radnike i dugove... e samo sto je ovde prakticno promenjen vlasnik ali kada ste se cepali znali ste da kosovo ima dugove i bili ste spremni da ih otplatite...inace ne biste proglasili nezavisnost... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back