''Глас концила'' опет мути воду?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hrc2007:
..........Ustase kao vojna i politicka organizacije NE POSTOJE....neki danas usporedjuju danasnju CRO s bivsom NDH-a...bivsa se NDH-a ..osnivala na rasnoj,politickoj i vjerskoj diskriminaciji kao uzor na bivsu Hitlerovu Njemacku...(takva je bila "moda")...danasnja Hrvatska ...je slobodna za sve rase,politcke stranke,vjeske organizacije,i sve tekovine demokratskog svijeta...nema slicnosti nikakve s bivsom NDH-a cak ni po teritorijalnom obliku.....to sto neki hrane svoju mrznju s proslim vremenima i govore jezikom mrznje........treba u svakom slucaju strogo kaznjavati.....nemoj me krivo shvatiti.....Ja sam Hrvat ne Ustasa....

A zašto onda još barem 5 godina neće primiti RH u EU, ako je sve tako lepo i bajno?
Nešto je ipak trulo u državi 'Danskoj'?:)

eremita:
Тачно, усташе данас постоје као нова НДХ држава са потпуно идентичним државним принципима као и Хитлерова НДХ. А то што ти ваш фашизам и нацизам називаш "мода" - само говори о томе да си изданак праве НДХ-азије.

.

On je izdajnik prave NDH-zije!
Koji Ustaša bi hranio MILION Tiletovih penzionera koji su penzije stkli gazeći i Hrvate u 'Ime naroda' i bratstva/jedinstva:)

Да ли ико може да нађе неки чланак о привредној сарадњи између Србије и Хрватске?
Или било шта нормално о успешним Србима у остатку света?

Леп изговор да Србујете зато што је неко "омлатио дневницу" у хрватској штампи...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back