Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Колико се оквирно крећу цене по кв-м, уграђивање гипсаних плоча за плафон поткровља. Површина од 100 кв-м, колико би ме коштало њихов рад плус материјал? Питам отприлике цена.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Колико се оквирно крећу цене по кв-м, уграђивање гипсаних плоча за плафон поткровља. Површина од 100 кв-м, колико би ме коштало њихов рад плус материјал? Питам отприлике цена.
Мајстор за гипсане плоче ми тражи 18 евра по квадрату за спуштени плафон, са његовим материјалом и радом. Да ли је то скупо? Пошто раде мајстори у вашој околини?![]()
oko 100 kvadrata bih imao u potkrovlju.mnogo ti traze, cene su oko 10-13 eur zavisno od kvadrature![]()
E vala na takvu pripremu možeš i sam da postaviš gips .... i da uštediš minimalno pola para ... a možda i više ....
Samo kupi table, šrafove i šrafi direktno table u grede.... ja bi tako uradio .... možda eventualno lajsne za ćoškove .... posle da pregletuješ to je smejurija ...
Uh uh,pa nije bas tako.Postavka rostilja na plafon bas i nije posao za nekoga ko to nikada nije radio.Ne kazem da je to posao za genijalce,ali opet ako nikada nije radio...
Postavka staklene vune ili mineralne i stiropora je zaista prosta stvar,ali daleko da je to 2/3 posla.
Не бих се упуштао у уградњу упуштених гипсаних плафона јер нисам никада радио, немам алат нити помоћне раднике. Мислио сам да имам 100 квадрата, али тачним мерењем испало је око 85. Што и није претерана квадратура. Ипак ћу гипсарске радове препутити стручњацима, а ја могу већину осталог да одрадим као што и јесам и хоћу. Од уградње столарије, малтерисања, припреме за цеви централног грејања. Ламинате, глетовање и друго када дође на ред ћу да урадим. Сам сам развео каблове за ел. инсталације по кући и у контролу ми је дошао другар електричар и добио сам позитивну оцену.![]()
Sa rigipsom stvarno mogu cuda da se naprave.meni je majstor radio deciju sobu i zaista sam odusevljen,mozete videti u temi decije sobe...
Па који је алат потребан да би се спровели каблови?Километри 1,5 мм и 2,5 мм каблова, дозне, бланкир клешта, изолир трака, 2-3 пива
![]()
Да. Почео сам са машином специјалном за ту намену која прави канале за ел. водове. Но пошто сам ја човек староморадан, и мрзело ме да вучем за собом онај огромни усисивач, ставио сам видијум плочу на брусилицу и удри.Си правио канале у зиду или...? болдовано...![]()
Uh Milice,ovo bas izgleda dobro.Svaka castReci mi,koliko je dubok taj spusteni plafon?
Možda, ali možda bi jedno parče ogledala bilo taman
Npr ovde u ovom malom krugu u sredini, gde visi glavni luster![]()