WithdrawnWater
Poznat
- Poruka
- 7.141
Vratite se u Srbiju sto pre.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vratite se u Srbiju sto pre.
A gde ste radili medikamentozni abortus? Koliko ja znam (ako se zakon nije menjao poslednjih 6 meseci sto sumnjam) medikamentozni abortus je u Srbiji nelegalan. Neka me dr ispravi ako gresim, ali postojala je zakonska regulativa za ovo!
A sto se VAs tice, obzirom da ste u organizam uneli hormonsku nuklearnu bombu, necete se osecati dobro jos podosta vremena. Javite se u bolnicu na pregled.
Dr. jel znate nesto da mi kazete za moj slucaj tj mali problem koji mi unosi nervozu?! Vec sam ga napisala... ili je stvarno jedino resenje da se sto pre vratim u Srbiju?! Hvala puno!
1953 godiste. Pre tri godine prestala menstruacija. Na pregledu ultrazvukom doktorka je bila iznenadjena debljinom materice - endometrija 11. Bila je iznenadjena da je menstuacijija izostala vec 3 godine.Očekujem nalaz papa. Ukoliko nema krvarenja rekla je da se dodje nakon 3 meseca. Sta uraditi i na sta obično ukazuje debljina materice- koliko ovo moze dovesti do nekih loših rezultata? Hvala.
Ne mogu nista da ti kazem, ni ja niti bilo ko ovako online.
Sorry!
Hvala puno, bila sam jutros kod Dr, rekao je samo da stavljam na svaka 2 dana po 1 vaginaletu. Ja ga pitala za nus pojave, on se samo nasmejao i nista mi nije odgovorio, osim da je Albothyl kao i svaka druga vaginaleta.Cak mi nije odgovorio kako da se ponasam ako pocne da me pece kada stavim to...Doktor koji ti ih je prepisao mora ti objasniti i kako d aih koristis - Albothyl sadrzi formaldehid i da, moze dovesti do prilicnog pecenja pri upotrebi. Dakle obavezno se obrati lekaru sa pitanjem kako TACNO da koristis ove vaginalete!
Razumem da treba organizam da se izbori sa tim. On kad je isao kod doktora za to on mu je odmah to sprzio i reko mu da dodje za nedelju dana da ponove postupak ako je potrebno.
Uzimao je dosta vitamina za imunitet,ali se pojavilo ponovo. Sad ne znam da li da se obrati kod nekog privatnika bolje?
Imam jedno pitanje.
Da li su gljivice opasne u 5-6 nedelji trudnoce?
Bila sam pre 2-3 nedelje kod dr. i rekao je da je materica mekana na opip te sumnja na trudnocu.
Uz to, ustanovio je da imam gljivice i ispisao mi je Poligynax vaginalete, Multy Gin sa irigatorom i za vanjsku upotrebu hipermangan. I nasuprot tome dosadne gljivice se nisu povukle.
Imala sam lagano krvarenje u vreme ocekivane menstruacije.
Test za rano otkrivanje trudnoce sam radila na dan kada sam dobila, bio je negativan.
U ponedejak idem ponovo kod dr