- Poruka
- 1.489
moracu ja opet da pochnem da posecujem medicniski faks... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...od psihijatrije, do... ma sve! HVALA VAM SVIMA .JAVLJAM VAM SE SUTRA NADAM SE DA CU PREZIVETI!
Да, прва недеља после зачећа, чим се одигра имплантација.
Код већине тест то региструје.
Poslala sam ti privatno poruku.
.
hvala! vec sam se zabrinula
. Sve najbolje
.Ćao drugari, imam problem, kasni mi 6 dana,inače dobijam na 25-26, i sad nišššštaaaa.... Inače pokušavamo već 4god. da ostanemo trudni i ništa! Inače sam sasvim ok, grudi me bole, jesu se malo uvećale ali ne puno,stomak me bolucka svremena na vreme kao da ću dobiti,primetila sam da me muči gorušica kada jedem i obično noću,pa gutam ranisanKupila bih test,ali se bojim da se ne razočaram, a sa druge strane se bojim šta bi moglo da bude??? Pa eto reših da se obratim i potražim vaša mišljenja!
.Pa jeste upravu si! Ali koliki je to strah,nije ni strah nego ću se smoriti opet,i opet....razočarati... ma uradiću ga suta ili u nedelju! Hvala
, a predlog za test je cisto da prekratis neizvesnost. Ako je test + (sto ti od srca zelim) - sjajno
, ako nije
, bolje da sto pre krenes da preboljevas. Svakako se nadam najboljem 
.Uh!!! Drage moje najzad i ja da posle 4 godine ugledam dve crte!!! našoj sreći nikad kraja!!!

Uh!!! Drage moje najzad i ja da posle 4 godine ugledam dve crte!!! našoj sreći nikad kraja!!!