Ginekologija

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima,
Imam problem, nisam sigurna sta je u pitanju. Naime spoljasnji deo vagine povremeno svrbi, a jutros sam primetila da se koza u tom predelu ljusti. Trenutno nisam u mogucnosti da odem kod ginekologa a u velikoj sam panici. Ovo mi se nikada nije desilo. Imam 35 godina i dvoje dece, a odnose nisam imala vise od godinu dana. Pomozite, molim vas.

To mu se, verovatno, dopada. Ako i sama ne uzivas u istom - ne daj se, sta drugo da ti kazem. Izem ti uzitak u kojem samo jedna strana uziva :D.

Grudi su osetljive. Pretpostavljam da grizenje nije bas najzdraviji tretman za njih :aha:.

cervikalni bris mi je 1-2 epitelne celije, 1-2 pmn leukocita, gram + bakterije, sluz
lactobacillus sp. i negativno na candidu....
bila bih zahvalna ako bi mi neko strucan rekao da li je nalaz uredu jer me ceka silna komplikacija za zakazivanje pregleda i cekanje ko zna dokle.....

Ćao drugari, imam problem, kasni mi 6 dana,inače dobijam na 25-26, i sad nišššštaaaa.... Inače pokušavamo već 4god. da ostanemo trudni i ništa! Inače sam sasvim ok, grudi me bole, jesu se malo uvećale ali ne puno,stomak me bolucka svremena na vreme kao da ću dobiti,primetila sam da me muči gorušica kada jedem i obično noću,pa gutam ranisan:confused: Kupila bih test,ali se bojim da se ne razočaram, a sa druge strane se bojim šta bi moglo da bude??? Pa eto reših da se obratim i potražim vaša mišljenja!

Ćao drugari, imam problem, kasni mi 6 dana,inače dobijam na 25-26, i sad nišššštaaaa.... Inače pokušavamo već 4god. da ostanemo trudni i ništa! Inače sam sasvim ok, grudi me bole, jesu se malo uvećale ali ne puno,stomak me bolucka svremena na vreme kao da ću dobiti,primetila sam da me muči gorušica kada jedem i obično noću,pa gutam ranisan:confused: Kupila bih test,ali se bojim da se ne razočaram, a sa druge strane se bojim šta bi moglo da bude??? Pa eto reših da se obratim i potražim vaša mišljenja!

Ja bih kupila test i probala, pa sta bude. Od cekanja ti nece biti lakse. Ovako ces, rel sigurno, znati sta se desava :).

Pa jeste upravu si! Ali koliki je to strah,nije ni strah nego ću se smoriti opet,i opet....razočarati... ma uradiću ga suta ili u nedelju! Hvala

Eh... Verujem da svi poznajemo strahove od razocarenja... Zelim ti upravo ono sto sama sebi zelis :heart:, a predlog za test je cisto da prekratis neizvesnost. Ako je test + (sto ti od srca zelim) - sjajno :super:, ako nije :(, bolje da sto pre krenes da preboljevas. Svakako se nadam najboljem :heart::).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back