bela76
Domaćin
- Poruka
- 4.028
Molim Vas, dali kondilomi imaju uticaja na zacece?
Na samo zacece ne,ali bi trebalo da se izlece pre porodjaja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim Vas, dali kondilomi imaju uticaja na zacece?
Test seruma ili urina? Pretpostavljam da je ovo drugo, te je sasvim moguće imati lažan negativan rezultat, kao i što je moguće da menstruacija kasni.Ja bih imala jedno pitanje (mozda i nije bas jedno), pa ako bi neko bio predusretljiv... Naime, menstruacija mi kasni, poslednja je bila 29.06., nezasticene odnose sam imala od 11.07. do 19.07. Inace, ciklus mi traje 28 dana. Juce sam uradila sam test na trudnocu, i negativan je, Beta HCG u krvi je manja od 1... Sutra imam zakazano kod ginekologa, ali posto sam prilicno nestrpljiva, volela bih da cujem vase misljenje, da li je moguce da sam trudna i pored negativne bete?
Ne možete očekivati da mi na forumu nagađamo. Vi treba sami znate da li ste imali nezaštićene seksualne odnose, kada vam je poslednja menstruacija bila...imam redovne menstruacije a pre nekoliko dana sam pocela da osecam mrdanje u stomaku koje je svaki dan sve jace i cesce.Posto sam vec bila trudna ovo me podseca na vecu trudnocu ali sam radila test koji je negativan a i imam redovne menstruacije pa neznam sta mi se desava.Dali neko ima slicno iskustvo ili zna nesto o tome molim vas nek javi.Dali je moguce da pored svega budem trudna????
Test seruma ili urina? Pretpostavljam da je ovo drugo, te je sasvim moguće imati lažan negativan rezultat, kao i što je moguće da menstruacija kasni.
Kada je vrednost bhcg-a manja od 1, niste trudni. Međutim, detekcija Bhcg-a je moguća obično 7-9 dana od začeća, a dešava se i više. Predložio bih da sačekate i konsultujete se sa svojim ginekologom.Radila sam kucni test urina koji je bio negativan, nakon cega sam uradila i Beta HCG test krvi i rezultat je manji od 1. Pa me interesuje da li je moguce da i pored tako niske vrednosti budem trudna? Hvala.
Gastrointestinalni problem, normalna peristaltika, kontrakcije materice (hormonalni disbalans), stres, napetost... Lista je duga.imam 25 godina i dete od 7,desava se naravno da imam nezasticen odnos ali uvek radim test koji sam mislila da ce mi dati tacne rezultate s tim sto sam imala redovnu menstruaciju nisam brinula dok nisam pocela da osecam mrdanje u levom delu stomaka pa onda po celom stomaku se siri kako kad nema bola samo mrdanje koje moze da se oseti sad i pod ruku,nisam sigurna sta je naravno da cu otici kod dr. da proverim ali me strasno strah pa sam se obratila vama za misljenje jer bi mi bilo lakse da pre pregleda budem upucena u moguce opcije
Zbog neredovnog ciklusa i bubuljica(po bradi i oko usana,hormonske!)pila sam dugo dve vrste kontraceptivnih tableta,zanima me da li mogu piti bez prestanka uz redovne kontrole?Jer cim sam pauzu pravila imala sam cireve po licu!Sad imam bubuljice ali manje..A zanima me kako mogu i njih da se resim jer imam 26 godina!Ginekolog mi kaze da imaM DISBALANS HORMONA I TREBA DA PIJEM KONTRACEPCIJU!Jako me zanima kako mogu totalno da se resim bubuljica,koristim i propisane kreme,medjutim nekad nestanu a sad vec duze vreme mi izlaze,i pre i posle menstruacije!Sta raditi?!Hvala unapred!
moraš da se striktno držiš propisa ginekologa, pošto se radi o hormonima, koji mogu čudo da naprave u organizmu ako se uzimaju nekontrolisano i u neodgovarajućoj količini...
bilo bi dobro da se obratite i endokrinologu, koji bi proverio nivo vaših hormona...![]()
Mene je ginekolog slao i ove i pre 2-3 godine da utvrdim stanje hormona,i kad sa to uradila,propisao mi je da mogu piti hormone koje pijem piti!I rekao da mogu stalno piti uz redovne kontrole,sto i radim!Medjutim nekad mi cisto lice a nekad bolne i velike bubuljice izlaze koje dugo traju.Pored toga koristim dnevne i nocne kreme...ali nikako da se resim akni?Sta raditi?
Molila bih Vas da mi pojasnite sta znaci diskretna papilomatoza.Hvala Vam unapred!
Svaka čast na dijagnozi vertiga...povremeno(cesto)imam vertigo,nemam apetita,bole me kukovi i donji dio stomaka,imam cudne osjecaje...mislite da cu dobiti menstruaciju?
da li je moguce imati kondilome, a da ih ne prenesete vasem partneru?
ako se pisalo o tome, zanemarite moje pitanje
Hvala.
Кондиломи су веома чудна бољка тј. вирусна инфекција.
Нпр. ја сам на гинеколошком столу гледала кондиломе код девице.
Да се преносе сексуалним путем, преносе се, али да је то једини пут- зна се поузадано да није, само се још увек нису утврдиле остале могућности.
Знам за случајеве где их један партнер има, а други нема.
Дакле, све је релативно, али с обзиром да се зна да могу да се пренесу сексуалним путем, нема сврхе ризиковати здравље партнера док се истих, особа која их има, не реши.