pa problem je u tome shto je sinoc postojala a danas je nema ni u tragovima, to je kao jedna bubuljichica kad se pojavi a kad nestane tu nema AMA BASH NICHEGA, glatka koza kao da nikad nichega nije bilo, tako da stvarno ne znam ni shta bih dermatologu rekla. I svaki put je tako, jedna sitna ranica i sutra NISHTA! Inache, toliko duboko se niti depiliram niti brijem.
Cao svima! Novi sam clan foruma te bih volela svako ko moze da mi da neki savet da mi odgovori. U braku sam tri i po godine i jos uvek nije doslo do zeljene trudnoce. Suprug je operisao variokokelu (prosirenu venu) pre godinu i po dana. Meni je konstatovano da imam manjak zenskog hormona te sam pila odredjenu terapiju. Medjutim i nakon svega toga nista. Trebala sam da uradim i produvavanje jajnika jer mi jedino to ostalo ali doktorica kod koje sam isla vise ne radi. Pre nekoliko godina mi je pronadjena eserihija coli u urinarnom traktu pa ne znam da li bi ona mogla biti jedan od uzrocnika? Ni sama vise ne znam kome da se obratim, posto imam trideset godina nova doktorica nije zelela da ulazi u tematiku mog problema vec odmah predlaze vantelesnu oplodnju.
Moja mama ih je pila pre 30 godina i to one, sa onolikom količinom hormona pa joj nisu porasli ni brkovi ni brada 
Niko od nas ne prica da bi prosipao "pamet" vec iznosimo razlicita iskustva iz kojih ponesto i naucimo!
U odredjenim slucajevima da!