dr
Poznat
- Poruka
- 9.753
Nema na cemu i drugi put.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze, ako onaj ko pruza oralni seks ima infekciju grla , herpes na usnama...
Imam 20 godina. Sa 16 sam isla kod ginekologa zbog toga sto do tad nisam dobila menstruaciju. Ginekolog mi je rekao da nikada necu ni imati menstruaciju jer mi je materica nerazvijena i da zbog toga necu moci da zatrudnim. Da li postoji neko sa takvim problemom? I da li postoji neki nacin da ga resim?
Izvini, kako mislis "koliko ozbiljne mogu da budu infekcije?" Koliko i svaka infekcija - i grip moze da prodje kod nekog za 7 dana a nekog moze i da ubije....
Ok, nekako sam kontala da takve infekcije nisu ozbiljne kao sto je candida recimo...
A predpostavljam da jesu opasne, obzirom da ih prenose usta, izvor miliona bakterija...
Znaci moze da dodje do komplikacija?
Hvala svakako...
Pa ni kandida ne mora da bude ozbiljna a može...
Kao i za sve ostalo i tu je higijena jako vazna...
A sta kazu kolege na Islandu?![]()
Kandida i nije ozbiljna, kandida se ne prenosi, svako ima svoju kandidu, ona zivi na nama i u nama, aktivira se kod pada lokalnog ili ospteg imuniteta...ajmo ljudi, malo informisanosti o nekim elementarnim stvarima vezanim za reproduktivno zdravlje, vazno je...i lako. I vise puta ovde pominjano.
" Bila sam kod ginekologa radi obicne kontrole, jer zelim da pratim svoje zdravlje. Onako usput me je pitala jel postoji neka varijanta, pa ako postoji, da mi napise recept. Ta njena recenica je u meni probudila zelju da imam odnose, pa se ja sad cisto raspitujem o tome. Hvala:???:Da, ali si postavila identicno pitanje.
No, ajde.
"Jesi li bila kod ginekologa, da li ti je ginekolog propisao pilule ili si ih uzela na svoju ruku?" Bila sam kod ginekologa, rekla mi je da kad bude postojala neka varijanta za odnose, da dodjem da mi prepise kontracepciju. Znaci, ne koristim kontracepciju (jos uvek), vec planiram zato se i raspitujem.
"Koliko imas godina?" Imam 23 god.
"Da li pilule uzimas samo zbog kontracepcije ili zbog nekog drugog problema?" Planiram da koristim pilule samo zbog kontracepcije.
"Mozda je mnogo pitanja ,ali malo mi je neuobicajeno da devojka koja nema odnose je bila kod ginekologa i trazila pilule za kontracepciju.