dr
Poznat
- Poruka
- 9.753
Pilule ne uticu na kolposkopski nalaz, a u nalazu ultrazvuka svakako ce stajati trenutno stanje uz anamnesticki podatak da se koriste pilule.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet ja.....
Isla sam na pregled i utvrdjena mi je III grupa V.S.Dobila sam neo-penetren(ili tako nekako) vaginalete.Imaju sirok spektar dejstva.
..Mene zanima da li se iza III v.s. krije bas uvjek neka infekcija bakterijom ili gljivicom,ili to prosto moze biti neko prolazno stanje,koje ce samo od sebe nestati.Sve ovo pitam jer u mom gradu rade nalaze samo od nekih infekcija...za neke dvije moram ici u drugi grad...a HPV uopste ne rade u Crnoj Gori (makar ja imam takve informacije).Sve ovo mi je vrlo neobicno...jer sam tokom trudnoce na redovnim ginekoloskim pregledima uvjek imala urednu II grupu v.s.
Sada sam vec preopsirna.....ali da skratim.....jeli treca grupa obavezno i infekcija ,koja zahtjeva terapiju???
Caoo...
Ja se izvinjavam ako sam dosadna, ali interesuje me da li je pozeljno da zakazem kolposkopiju ipak od 9 do 13 dana ciklusa ili mogu bilo kada posto koristim pilule.
Evo opet mene, 4 put mi se vraca kandida, svaki mesec. Pored antimikograma(antibiograma), jel treba jos nesto da trazim od svog ginekologa da mi uradi?(pored pregleda)
Hvala na strpljenju![]()
Zasto uzimas Reglan?Pozdrav!
da li Reglan tablete (metoclopramide) umanjuju dejstvo pilula Yasmin?
Za pocetak ti uradi analize, i da ,moze da dodje do zaceca.svakako cu traziti. s obzirom da nisam imala zasticene odnose da li je potrebno da se i partner pregleda iako nema nikakve simptome, i da li je moguce da dodje do zaceca sa ovim gore navedenim problemima. Nec vas vise gnjaviti, bar do gotovog nalaza. Hvala puno
p.s ali posto su mucnine neocekivane i moguce je da dodje do povracanja ponekad, onda da vas pitam da li stoji da moram koristiti dodatnu zastitu samo ako sam povracala unutar nekoliko sati nakon uzimanja yasmina ili cak i ako sam povratila npr.14 sati nakon uzimanja?
(znam malo blesavo pitanje,ali sad bih da budem sigurna.hvala)
Imala sam izostali pobacaj u desetoj nedelji trudnoce.Rezultati sa patologije su stigli,ali mi moj doktor nije rekao uzrok.Patolosko histoloska dijagnoza je"decidualno tkivo u inflamaciji i horionske resice sa hemoragijom (itervilusnom),a nalaz makro "dobijen je srednje obilan krupno tkivan opnast delom i cistican sadrzaj,uzet skoro u celini". Mozete li da mi kazete sta sve to znaci i treba li da radim nesto od analiza za sledecu trudnocu?