gimnazijalci

  • Začetnik teme gimnazijalci
  • Datum pokretanja
G

gimnazijalci

Gost
mi belocrkvanski gimnazijalce molimo sve koji mogu da nam pomognu da se kriminal koji je zavladao nasim gradom zaustavimo.

o cemu se radi:GRUPA NEODGOVORNIH POJEDINACA KOJA VLADA ZADNJE TRI GODINE NASIM GRADOM ZAJEDNO SA BIVSIM MOCNICIMA OGREZLA JE U KORUPCIJI,OTIMACINI,KRADJI,LAZIMA,.....kao rezultat njihovog delovanja nas grad je u opstem propadanju koje se sagledava u totalnoj nezaposlenosti po okocanju otimacine od privatizacije,nasi roditelji su oterani na ulicu.korupcija u lokalnoj vlasti je neverovatna.primanja opstinskih vlastodrzaca su enormna kao da zive u svajcarskoj.sutstvo i tuzilastvo je pod apsolutnom kotrolom lokalnih vlastoljubaca.i da ne duzimo stanje beznadja je neizdrzivo,ali cinjenica da smo provincija otezava nasu situaciju jer koga je jos briga o proviciji kad od afera nemoze da se zivi ni u beogradu.povod naseg angazmana jesu poslednji dogadjaji u nasoj gimnaziji,koji su prelili casu.
evo clanka u jednim od novina koji objasnjava pokusaj silovanja u nasoj gimnaziji koji je pocinio pretsednik oods bela crkva.
http://www.srpska-rec.co.yu/arhiva/315/dajstranu.php?a=2

mozda stanje u gradu najbolje odslikava debata koja se vodi na forumu demokratske stranke:

http://www.dsomladina.org.yu/forum/topic.asp?TOPIC_ID=206

da SKRATIMO ,molimo Vas sve koji imate mogucnosti da nam pomognete,da se izborimo sa bolesnim pojavama u nasoj sredini.pomoc bi se ogledala u vasoj reakciji putem negodovanja e-meil ili putem telefonom kod onih koji prikrivaju i podrzavaju grupu neodgovornih politicara.
opstinabc@hemo.net
info@ds.org.yu
oods-belacrkva@hemo.net
info@beograd.ds.org.yu
info@ds-novisad.org.yu
ministarstvo prosvete webmaster.mps@mps.sr.gov.yu

VLADA REPUBLIKE SRBIJE ooc@srbija.sr.gov.yu
telefoni onih koji stite ili ne kaznjavaju neodgovorne: 013 851 244 opstina bela crkva
glavni odbor demokratske stranke 011 3443003
opstinski odbor DS-a bela crkva 013 851131
pokrajnski DS 021/622-618
VLADA REPUBLIKE SRBIJE 011 3617 - 709
kabinet pretsednika 011 3617-719
ministar prosvete 011 3616-489

SVIMA KOJI NA BILO KOJI NACIN ,NAS BUDU PODRZALI UNAPRED HVALA TAKODJE HVALA I SVIMA KOJI IMAJU RAZUMEVANJA ZA NASU MLADOST I NE PRISTAJANJE DA SE MIRIMO SA NEODGOVORNOSCU POJEDINACA U NASOJ SREDINI.JOS JEDNOM HVALA NA RAZUMEVANJU I POMOCI


MOZETE NAS KONTAKTIRATI PUTEM E- meil

belocrkvanskigimnazijalciotpor@yahoo.com

ne reagovanje na zlocin cesto je precutna podrska istog

SOLIDARNOST
 

Back
Top