Gimnazijalac profesorku udario nogom i slomio joj kuk zbog jedinice iz matematike

Nije trebalo da je nerviraš.

aaaaaaAAAAAAAAHHAHAHAHHAHAHHAAHAHhaHahAHAHHahahahhahahahHAHAHHAAHAHA :rotf: :hahaha: :hahaha1:

pa samo o nečasnim profesorima sa kojima se mlade hormondžije ponekad ne mogu vverbalno snaći i nadmudriti
Jer neko tek zavšrava sa pubertetom gde hormoni rade svoje a neko je zvršio fakultet i samnogo većim životnim znanjem i iskustvom rešio da manipuiše mladim svetom istresajući se kako oni ništa ne znaju.

Nažalost, ne možemo osudjivat one koji nisu imali priliku da dobiju informaciju
Možemo osudjivati samo one koji ne žele ili ne umeju da prenesu informaciju.

Klasičan primer bi bila seoska studentkinja koja je u gradu prvi put probala tiramisu
I onda sva uzbudjena zove kolegu preko mobilnog da ga pita da li on zna šta je tiramisu
I pošto je iz istog sela gde tiramisu nije poznat on kaže da ne zna
Onda čuješ kako ona sva ponosna na sovja najnovija naučna saznaja kaže čoveku preko telefona da svi čuju kako je glup ko točak
A ona eto kao što vidimo pametna

Da nije hosenfefer zakleo bih se da je obična šrgarepa....

ok... i, kakve to ima veze sa ti... ma, zaboravi.

[Ne_Vazim_Se];22099098:
a brate znam i razumem ja tebe al stvarno bre takva su deca shta ce ona bakuta kako njih da sprechi pa ja nisam imao jedan dan u srednjoj da se tri puta nisam potukao hahahah... stalno smo se bre mlatili, shto 1 na 1 shto kolektivno... i kako ti to da sprechish? :D

Pa onda nek i profesori dobijaju batine. Nisu oni ništa vredniji od dece.

[Ne_Vazim_Se];22099089:
stoka mala bahata bezobrazna lako mu je babu da shutira... shto ne dodje ja da ga shutnem da se ne pomeri 2 meseca iz bolnice posle :evil:
ваљда баба има унука или сина који није сека перса, па да мангупу да две три васпитне иза ушију..

Niš- Dikicu Ilić (59), profesorku matematike u Gimnaziji „Jovan Skerlić“ u Vladičinom Hanu, udario je nogom učenik prvog razreda S. A. i slomio joj desni kuk i nadlakticu. Incident se dogodio u petak posle časova, a pretučena profesorka tog istog dana prebačena je iz Vranja u niški Klinički centar gde je operisana. Učenik S. A. sačekao je profesorku posle nastave kada ju je udario, a profesorka pretpostavlja de je bio revoltiran zato što mu je zaključila jedinicu.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/

Bas me zanima sta bi bilo i kakva bi vest bila, da je doticna gospodja bila kadra da se odbrani od maloletnog propaliteta... I da je on izvukao deblji kraj...

Back