Gimnazijalac profesorku udario nogom i slomio joj kuk zbog jedinice iz matematike

gost 273051

Elita
Poruka
18.927
Niš- Dikicu Ilić (59), profesorku matematike u Gimnaziji „Jovan Skerlić“ u Vladičinom Hanu, udario je nogom učenik prvog razreda S. A. i slomio joj desni kuk i nadlakticu. Incident se dogodio u petak posle časova, a pretučena profesorka tog istog dana prebačena je iz Vranja u niški Klinički centar gde je operisana. Učenik S. A. sačekao je profesorku posle nastave kada ju je udario, a profesorka pretpostavlja de je bio revoltiran zato što mu je zaključila jedinicu.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/

Niš- Dikicu Ilić (59), profesorku matematike u Gimnaziji „Jovan Skerlić“ u Vladičinom Hanu, udario je nogom učenik prvog razreda S. A. i slomio joj desni kuk i nadlakticu. Incident se dogodio u petak posle časova, a pretučena profesorka tog istog dana prebačena je iz Vranja u niški Klinički centar gde je operisana. Učenik S. A. sačekao je profesorku posle nastave kada ju je udario, a profesorka pretpostavlja de je bio revoltiran zato što mu je zaključila jedinicu.

Balavu stoku treba najstrozije kazniti, sa sve roditeljima/starateljima.

Ma i ti isti profesori tolerišu kad tako neka nadrndana deca gnjave svoje vršnjake i njihov najčešći odgovor je "takva su deca".
Ako treba nekoliko profesora da se prebije da bi se u školama uvela nulta tolerancija prema nasilju, ja sam za. Bolje oni,koji ne rade svoj posao, da dobiju batine nego deca.

a brate znam i razumem ja tebe al stvarno bre takva su deca shta ce ona bakuta kako njih da sprechi pa ja nisam imao jedan dan u srednjoj da se tri puta nisam potukao hahahah... stalno smo se bre mlatili, shto 1 na 1 shto kolektivno... i kako ti to da sprechish? :D

e znachi obori me u chetvrtom srednje na popravni profesorka matematike koja mi je pre toga predavala u Arhimedesu (shkola za talentovane matematichare) i bila prisutna kad sam bio drugi na njihovom internom turniru... :roll:

i znala je vrlo dobro koliko znam i koliko sam talentovan, ali bio sam malo bezobrazan i nisam neshto chesto dolazio na chasove i eto...

... pa nisam ni POMISLIO da je udarim a kamoli stvarno... :roll:

Ma i ti isti profesori tolerišu kad tako neka nadrndana deca gnjave svoje vršnjake i njihov najčešći odgovor je "takva su deca".
Ako treba nekoliko profesora da se prebije da bi se u školama uvela nulta tolerancija prema nasilju, ja sam za. Bolje oni,koji ne rade svoj posao, da dobiju batine nego deca.

A kako ti misliš da profesori treba da spreče te male idiote da šikaniraju ostalu decu?

Da nisam svake godine imao promenu nastavnika matematike nikad ne bih došao do zaključka da neki prikrivaju praktičnu primenu teorije
Tako sam, revoltiran naprasno slabim snalaženjem sa novom materijom iz matematike sa nekom šano dušo profesorkom koja ne morališe što je loše objasnila
nego sa puno morala obarala pola odeljenja pa čak i svoje djake, rešio da donesem kotur žice i ostavim na katedru.

Razrogačila oči a u odeljenju svi prsnuli u bezrazložan smeh - ludak ostavio žicu matematičarki?
Kada se odeljenje smirilo a ova očekivala objašnjenje pred "preduzimanje adekvatnih mera protivu mene" sa mirom pravednika joj rekoh:
"Znate profesorka, žicu imamo namotanu na svakom motoru. Medjutim od načina namotavanja žice sa istom količinom materijala možemo dobiti mnogo jači motor. Nije li Nikola Tesla napravio revoluciju sa trofaznim motorom? samo se trebalo setiti znate, a mi se nikada ne bi setili ni kako se pravi klsičan motor ako bi vi predavali Tesli jer su vam privatni časovi važniji"

Nastao je muk, krenu aplauz od vršnjaka a ona zajapurena izletela i tražila zamenu

[Ne_Vazim_Se];22099521:
mhm... a o chemu ti tachno prichash ludaku sa koturom zice? :D

pa samo o nečasnim profesorima sa kojima se mlade hormondžije ponekad ne mogu vverbalno snaći i nadmudriti
Jer neko tek zavšrava sa pubertetom gde hormoni rade svoje a neko je zvršio fakultet i samnogo većim životnim znanjem i iskustvom rešio da manipuiše mladim svetom istresajući se kako oni ništa ne znaju.

Nažalost, ne možemo osudjivat one koji nisu imali priliku da dobiju informaciju
Možemo osudjivati samo one koji ne žele ili ne umeju da prenesu informaciju.

Klasičan primer bi bila seoska studentkinja koja je u gradu prvi put probala tiramisu
I onda sva uzbudjena zove kolegu preko mobilnog da ga pita da li on zna šta je tiramisu
I pošto je iz istog sela gde tiramisu nije poznat on kaže da ne zna
Onda čuješ kako ona sva ponosna na sovja najnovija naučna saznaja kaže čoveku preko telefona da svi čuju kako je glup ko točak
A ona eto kao što vidimo pametna

Da nije hosenfefer zakleo bih se da je obična šrgarepa....

Imao sam profesora matematike koji je i najvećeg navijača Rad-a primorao da bude miran.
Nije uopšte bio strog, nikad nije nikome pretio i slične budalaštine koje stvaraju inat.

Pričaš ma času? Jao super da odmorim malo usta od objašnjavanja...
Uzme svoj tefter i proveri kada si poslednji put odgovarao a ako je to bilo pre nedelju dana kuku tebi.
Samo iščekivanje tokom listanja pravi znoj kod grešnika :lol:
A onda teatralna gluma odraslog muškarca sa sedom bradom kako si zgrešio što dugo nisi bio na tabli :lol:
Pa onda kaže ovo smo baš juče pričali, i ti i ja, sad ko o matematici ko o Peri Budali što tukao slabijeg od sebe jako lepo nema šta, uzmem ja sad tebe pa bijem i kažem u al sam jak,
dao sam ti baš primer koji sam ja radio, ne tražim nešto deseto samo šta smo radili
I naravno... obrukaš se jer ne umeš da ponoviš najprostije jer si pričao...

I tom metodom je bukvalno primorao sve da bar na matematici budu mirni
Genijalna psihologija šteta što je malo takvih sa tolikim strpljenjem prema mladima gde taktički ukazuje na tudje propuste argumentovano bez histerije i bez omalovažavanja kao najvažnije nešto, sa mirom pravednika :lol:

I kako onda nekoj lujki ne odneti kotur žice i primeniti istu metodu?

Poslednja izmena:

Ух, како бих за овакво понашање кањавала ђаке! :evil:

Imao sam profesora matematike koji je i najvećeg navijača Rad-a primorao da bude miran.
Nije uopšte bio strog, nikad nije nikome pretio i slične budalaštine koje stvaraju inat.

Pričaš ma času? Jao super da odmorim malo usta od objašnjavanja...
Uzme svoj tefter i proveri kada si poslednji put odgovarao a ako je to bilo pre nedelju dana kuku tebi.
Samo iščekivanje tokom listanja pravi znoj kod grešnika :lol:
A onda teatralna gluma odraslog muškarca sa sedom bradom kako si zgrešio što dugo nisi bio na tabli :lol:
Pa onda kaže ovo smo baš juče pričali, i ti i ja, sad ko o matematici ko o Peri Budali što tukao slabijeg od sebe jako lepo nema šta, uzmem ja sad tebe pa bijem i kažem u al sam jak,
dao sam ti baš primer koji sam ja radio, ne tražim nešto deseto samo šta smo radili
I naravno... obrukaš se jer ne umeš da ponoviš najprostije jer si pričao...

I tom metodom je bukvalno primorao sve da bar na matematici budu mirni
Genijalna psihologija šteta što je malo takvih sa tolikim strpljenjem prema mladima gde taktički ukazuje na tudje propuste argumentovano bez histerije i bez omalovažavanja kao najvažnije nešto, sa mirom pravednika :lol:

I kako onda nekoj lujki ne odneti kotur žice i primeniti istu metodu?

i ja isto imadoh takvog matematicara za profesora danas a i tad beshe jedan od autoriteta u matematichkoj gimnaziji :think:

Back