gimnazija- muzicka skola

• Začetnik teme Začetnik teme GostN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cao!Ja sam zavrsila paralelno muzicku i gimnaziju!!! Ako vec ne mozes da se odlucis sta ces, prvo probaj da ides redovno u obe(ja sam tako isla do kraja) a ako ne mozes, lako ces preci na vanredno. Mogu samo da ti kazem da , da opet upisujem srednju skolu, da bih isto postupila, jer je to iskustvo nezamenljivo!!! Srecno!!!! Ako te jos nesto interesuje, pitaj!!!!

Evo da se javim i ja, zavrsavam ove godine paralelno muzicku i gimnaziju...Slazem se sa Katarinom, najbolje ti je da probas obe pa onda da se odlucis...ali znaj da je vrlo komplikovano ici u dve skole i trebace ti puno zivaca i energije...Ako si siguran vec sad da hoces na Akademiju, onda ti je mozda bolje da upises samo muz. gimnaziju i postedis sebe muka...Pozdrav :)
Pitanje za Katarinu: sta studiras sada?

katarina84:
sweet_A:
joj...pa jel vama bilo teško??? Gimnazija + muzička :shock: Jeste imali slobodnog vremena???

Pa u pocetku jeste, al ako se dobro organizujes imas vremena za sve, i za decka i za izlaske i za sport..... Znas sta covek sve moze da uradi za 16 sati???

pa da, mislim da si u pravu, ne treba vreme gubiti na gluposti, već raditi nešto konkretno :wink:
svaka čast :wink:

Back