Muzika mu dodje "sviranje u fgrulu"! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajmo sad o muzici malo, posto tu temu nemamo...![]()
Evo kada smo vec otisli u off da kazem i ja nesto, zar je moguce da u Cacku nema nikakvih protesta povodom hapsenja dr. Radovana Kardzica, jednog od najvecih zivih srpskih heroja???![]()
a po čemu je on heroj?
Ma sta ti znas o zivotu i o bilo cemu, treba da te je sramota, juce su se ispilio a danas trabunjas kojekakve gluposti i tebe i ostale STIDITE SE. . .a po čemu je on heroj?
Dobro ti i dalje gledaj HRT, izdajnici srpskog naroda Bog ce vam suditipffffff, svašta, ti da znaš zašto je heroj rekao bi, ne bi me verbalno napadao, već bi mi zapušio usta time kad bi kazao zašto ga smatraš herojem.
Sinoć šatro protesti ovo ono, svi tamo koji su bili su jedna, što bi rekao Cane, hipnotisana gomila, vođena manipulatorima koje kontrolišu još veći manipulatori. Inače, Radovan je isporučen još juče ujutru, samo to nama nije javljeno (tako su rekli na HRT1 za svoje vesti, da je Karadžić već na putu za Hag, tajno.ako su lagali mene, i ja lažem vas)
btw, nisam ni jednom prilikom rekao jesam li za to što je Karadžić izručen , niti ću reći!
Zato sto pricate gluposti, da znate nesto ne biste tako govorili. Zbog cega je Radovan heroj????? Pa mozda zbog toga sto nije dozvolio da se ponovi egzodus srpskog naroda tih krajeva iz II svetskog rata, sto nije dozvolio da islamski fasisiti i vaskrsle ustaske snage cine zlodela nad srpskom nejaci, da ih kolju handzarima i kamama, zato sto je sprecio iseljavanje srpskog naroda iz BiH, zato sto je stvorio srpsku drzavu, Republiku Srpsku. . .Cisto sumnjam da bi bilo ko od onih protestanata znao da kaze razlog zbog kog se pojavio sinoc na ulicama Bg sa gomilom slicnih, ako bi ga neko pitao... Ma svi se kao protive tom hapsenju i izrucenju, a niko u stvari nema pojma sto ima takav stav povodom necega... Kao "Aj i ja nesto da radim, malo da se bunim .. "Sto?" "Nemam pojma...
'Ajde svi koji mislite da je Radovan heroj obrazlozite vase misljenje... i ne prepirite se ako nemate argumente koji pokrivaju vas stav i izjave...
Slicna situacija bila u mom odeljenju, prva nedelja, razredna pita kako bi mogli da ukrasimo ucionicu i neki pametan se nadje i kaze da okacimo Drazinu sliku. Kad ga je zena pitala sto misli tako, jel on ucio u nasoj skoli, dao neku donaciju ili sl, on nije znao da kaze. Bas je ispao pametan, Buba ga je ukopala za desetku...
Ok, neko je za neko protiv Radovana, postujem svacije misljenje ako je obrazlozeno, a ne kao sto KAISEROVSKI pise... treba da se stidimo, sta mi znamo o zivotu i sl... Zbog cega?????????
treba da se stidimo, Zbog cega?????????
Sine, jošsi ti zelena...
Treba dase stidimo jer prodajemo sebe za šaku dolara onima koinas ebu, otkadje sveta i veka, po svakom vidu postojanja kao naroda...
??????????????I sta, da se republika pripoji srbiji i da ih ovi nasi majmuni samo jos vise za.seru...
pfff...
??????????????![]()
sta tu k*****???I sta, da se republika pripoji srbiji i da ih ovi nasi majmuni samo jos vise za.seru...
pfff...
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ИЗРУЧЕЊА РАДОВАНА КАРАЏИЋА
Послије изручења првог предсједника Републике Српске, др Радована Караџића, Хашком трибуналу, српски народ треба кренути свом снагом у рјешавање два задатка: одбране невиног човјека др Радована Караџића и проглашење независности Републике Српске. Независна Република Српска била би побједа исправне политике Радована Караџића и српског народа и велики подстрек Србима у Србији и Црној Гори за учешће у остваривању слободе и обезбјеђивању боље и љепше будућности.
Бања Лука, 30.07.2008. год.
ovde bi se turbo nasao pametan, al ga nesto nemaDa, a neko bi mogao i da mi odgovori ili mozda ne zna sta????