AP80
Početnik
- Poruka
- 27
turbo_ajvar skupio ekipu za sabor frulasa, a posle nece da ide, sramota
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
turbo_ajvar skupio ekipu za sabor frulasa, a posle nece da ide, sramota
aha, znao si a nama nisi rekao, mi skupili jos ekipe, a ti tako. sramota...alo, bre, pa nisam znao za rođendan ovaj u pm.
sutra idem 100%
alo, bre, pa nisam znao za rođendan ovaj u pm.
sutra idem 100%
ciro znaci jos nekog si s***o ko nas, znaju te ljudi po prevarama raznim... recite svi sta je ciro, misim na G_ _!!!ćiro lažovelažove......,
Ucinilo mi se da je neko pozvao moderatora?![]()
...sabor frulasa ... u salu Gimnazije ...
dadadadadadada@KAISEROVSKI
Evo Milica je vec odgovorila umesto mene.![]()
Koga moze on da organizuje si loodapa ja kolko procitah, ciro je organizovao odlazak na frulu, trebalo bi on da zna....![]()
a to je ciro hteo na frulu da ide, mi smo hteli na sabor frulasa, i na kraju kad smo mu rekli u cemu je stvar... znate vecpa ja kolko procitah, ciro je organizovao odlazak na frulu, trebalo bi on da zna....![]()
nisam mislio ozbnema toga ovde
Evo kada smo vec otisli u off da kazem i ja nesto, zar je moguce da u Cacku nema nikakvih protesta povodom hapsenja dr. Radovana Kardzica, jednog od najvecih zivih srpskih heroja???![]()
ja sam uvek za neku akciju, pa ako nesto cujete javiteEvo kada smo vec otisli u off da kazem i ja nesto, zar je moguce da u Cacku nema nikakvih protesta povodom hapsenja dr. Radovana Kardzica, jednog od najvecih zivih srpskih heroja???![]()