Gimnastički sex

Ih, pa nemam bas dvanaest. :(
Pocela sam kasnije, kad sam bila mala bile su one... a da, devedesete, to je tada bilo mrtvo ko i svaki drugi sport.

Posto sam te vec ostavila na miru, dodjes mi kaparu od onih trista hiljada.

Aj, pre nego odem, da ne bude kako mala deca lazu, ovo me naucila marija izmedju ostalog
kreptosucks.jpg

Inace, onako uzgred, ja sam i prvu spagu napravila s jedanaest godina. Obe spage u stvari A sta kazes, cula si samo za ove sto pocinju s cetri :)
Ma nema , ko zna zna :cool:

Sad stvarno, krevet me zove, noc veco :)

Mene su primili sa jedanaest, al jer sam prirodno razibana :mrgreen:

Znaci neces da platis? Pa jes, ne moras, stedi, skupa ona sanjina hot linija :)

Odoh da odspavam malo, ako ima sile neke. Laku noc :)

muke, bankrotirah zbog toga :sad2:

Pan metron ariston. Krasno grčko mudrost. Sve sos mera, sve sos mera, pa ćiš dođiš do velika slava. Ama prokleto sadašnje svet oći sve visoko: oći mumuzu, oći bal, oći kafana, oći svilena kadifa. O tis anankis! Oćiš moda! Kamo aspri? Glediš na baron, glediš na gospoda? Kaimeno! Ne znaiš da ći da propadni svet? Nema špekulacija, nema trgovina. Pošto tiftiku? - bađava; pošto pamvuk? bađava. Sad je došlo vreme da čovek idi bez čizmu.

ah lektira ...citaj dete, citaj :aha:

E Veco, bas si zlurada :(
I koj ti je moj s ovim lektirama, ako nesto imam u malom prstu a ono je knjizevnost domaca i svestka :) oces neki kviz.
evo ti jos jedna slika
29086_1416776734968_1099080882_1228495_5301822_n.jpg

I nemoj vise da zivis u zabludi. Svaki sport moze da se pocne u bilo kom dobu.

Ljudi, žene, starija deco, maloletne babe, dede...znate li vi da je za malo bolji, malo raznovrsniji SEX, neophodno da ste pravi gimnastičar, da ste elastični, da ste umešni i virtuozni pri izvedbi raznih poza pri koitusu i raznim vidovima penetracije.
Lako je leći, lako je biti pasivan, ali za malo spektakularniji sex, tu vam braćo, sestre i rodjaci treba dosta prirodne nadarenosti da izvodite razne figure veneris. Eto to sam hteo da vam reknem za večeras, pa sad vidite gde ste tu i koliki ste gimnastičar, gimnastčarka.

Jbte... :eek:

Nista od mene. Najbolje, onda, da i ne pocinjem...

Back