gigabyte b550m aorus elite (rev. 1.3) - vraćanje predhodne verzije biosa

miskoruzic

Zainteresovan član
Poruka
124
Da li može neko da mi kaže, može li na ovoj matičnioj ploči da se vrati predhodna verzija biosa, tj da pregazim ovu poslednju verziju? Pre mesec dana, za ovu moju matičnu ploču ''GIGABYTE B550M AORUS ELITE (rev. 1.3)'' sam skinuo i instalirao novu verziju biosa (verzija - FD). Međutim, pre nekoliko dana sam slučajno primetio da su na GIGABYTE-ovom sajtu povukli ovu novu verziju biosa, predpostavljam da je verovatno postojao neki problem sa tom verzijom pa su je zato i sklonili sa sajta. Zato sam mislio da li je bolje i da li mogu da se vratim na predhodnu verziju biosa (verzija - FC)?

https://www.gigabyte.com/Motherboard/B550M-AORUS-ELITE-rev-13/support#support-dl-bios
 
Imaš li ti problem sa BIOS-om ili hoćeš da se vratiš samo zato što su ga oni povukli?
Ako nije pokvareno, nemoj da popravljaš. Ako ima noviji BIOS, a ti hoćeš jači procesor ili grafičku, OK, ali ako ne menjaš ništa, nema neke potrebe ni BIOS da menjaš. Pošto si ti stavio taj novi BIOS, ako nemaš probleme, ne diraj ga.
Mislim, da mi se procesor više greje sa ovom zadnjom verzijom biosa, sa predhodnom tj fabričkom verzijom biosa nisam to primećivao. To prvenstveno mislim da mi se procesor greje kada je pod većim opterećenjem, konkretno u igrama. Zato sam mislio da li da probam da se vratim na predhodnu tj fabričku verziju biosa?
 

Back
Top