Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ne kazem ja da to treba zaobici, sto nas narod kaze "nista lepse od nase seljance kad se sprema poci na igranke" Na zalost imam manje iskustva sa takvim devojcurcima, zivot me izgleda osudio na ove gradske.
nisam se ipak zajebavao sa ovom temom,zar nisi primetio da ces teze osvojiti primitivku istog izgleda nego li njenu arhetip kopiju, ali devojku sa mozgom?? cudno li je to.....
nisam se ipak zajebavao sa ovom temom,zar nisi primetio da ces teze osvojiti primitivku istog izgleda nego li njenu arhetip kopiju, ali devojku sa mozgom?? cudno li je to.....
ima nešto u tome...
al' ako je riba preterano glupa, to počinje i da smara... pa prestaneš i da se trudiš...
potrudiš se da smisliš dobru foru, da je nasmeješ, a ona te gleda k'o tele... malo je nervirajuće
Ne kazem ja da to treba zaobici, sto nas narod kaze "nista lepse od nase seljance kad se sprema poci na igranke" Na zalost imam manje iskustva sa takvim devojcurcima, zivot me izgleda osudio na ove gradske.
Takve devojke, odvedeš u kola i posle deset minuta ubeđivanja ona ti uradi blowjob, a kad pljune spermu kroz prozor, onda kaže nisam ovo niput radila, usput brišući usta desnim rukavom..
sta ti znaci to mizogen? e, ja mislim da uopste to nista nije tacno... ja, kad odem u kafanu sa majkom i tatom, a majka ustane i popije casicu rakije do dna... tata samo gleda sa ponosom... i kaze: vidis, sine... ovakav kad postanes, bices pravi muskarac... znaci... eee... pa kad narucimo pesmu: evo majko sina tvoga, sedam dana pijanoga... i svi srecni... svi nasmejani... eh... zivote... ma kakva kultura? ma kakav nivo? samo se glodju koske od pechenja... i ruku pod ruku, pa pravac u kolce... a ja, da se pokazem, pa vodim... desnom rukom razgrcem guzvu... i povlacim sve za mnom... a oni svi vicu: ziveo kec... ziveo kec... pa kad se vratimo kuci, zamezimo jos malo, pa na spavanje... a ujutru, kruskovaca... ona otvara oci.. i svi po krave... i tako do uvece... osim utorkom... tad je pijacni dan... tad belku operemo, ocesljamo... i pravo na pijacu... jednom je hteo jedan covek da je kupi, al' majki bilo zao da je proda... kaze.. nemoj, rile... pa ona nam je kao clan porodice... nisam ni ja hteo... bilo mi zao...