George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

extrapolacija phe

mislim da su na sve boljem putu da u s e ru seriju

Bas su preterali sa nepotrebnim promenama. Bran uopste nije tamo gde je bio u epizodi, Dzon ne zna gde je Bran otisao i jos onaj vrhovni vodja na kraju. Ni taj lik ni ta regija (Lands of always winter) nisu prikazani u knjigama. Da rade ono sa bebama se pretpostavljalo, ali ni to nije nigde potvrdjeno u knjigama...

Narode, ima li neko ideju sta se desilo u seriji u sinosnjoj epizodi??? Koliko mi se cini, u knjigama nema ni hvatanje Brana od strane onih u Kasterovoj tvrdjavi, kao ni zadnja scena sa Tudjinima?? Izvinite na spojlovanju:-)

I tako je na sajtu HBO -a greskom otkriveno ko je tudjin na kraju epizode (vrlo brzo je i sklonjeno) i da legenda u stvari nije samo legenda i sam kraj je big spojler a posto seriju snimaju brze od knjige i od samog Martina su vec u sve upuceni sve vise cemo gledati ono cega u dosadasnjim knjigama nema. :)

I tako je na sajtu HBO -a greskom otkriveno ko je tudjin na kraju epizode (vrlo brzo je i sklonjeno) i da legenda u stvari nije samo legenda i sam kraj je big spojler a posto seriju snimaju brze od knjige i od samog Martina su vec u sve upuceni sve vise cemo gledati ono cega u dosadasnjim knjigama nema. :)

podeli s nama ..ako ne spojl onda bar posalji na pvt..nisam video to na HBO sajtu jer ga ni ne posecujem

A sto se Brena tice,posto ne mogu bas striktno da prate sve iz knjige jer su ograniceni epizodama verujem da imaju svoje razloge da malo izmene neke delove kao sto su izmenili i oko Robertovog sina (kovac).Na kraju ce to sve doci na svoje a meni licno odstupanja od knjige ne smetaju ukoliko su odradjena tako da ne menjaju celokupnu pricu.

Greskom:think:

Pre bih rekao da su odlucili da nam malo zagolicaju mastu.http://hollywoodlife.com/2014/04/29/game-of-thrones-spoilers-hbo-white-walker-nights-king/

Poslednja izmena:
Одгледао управо спорну четврту епизоду. Није лоша све до задње сцене и мењања радње.
Као прво Џон зна да је Брен иза зида, сељаци код Крастера и заточени Дух:nono3:

Е сад што се тиче Ice Darth Maula из ледене земље Ангмар, мислим да није толика јерес наспрам књиге. Више гледам на то да се ретаридан део публике заинтересује за дешавања на Северу, која су у суштини кључ радње, а не куpве из Краљева Грудобрана.

Back