George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

Istina, mada je bolje sto sam ovako saznao neke stvari, jer bi aknuo monitor u zid da sam to citao u "knjizi".
Boze nadam se da Martin zna sta oce...
Kolko sam prso...:lol:
U sledecoj knjizi cemo da saznamo kako je Regar lazirao sopstvenu smrt, a Dzejmi ce verovatno da se oklizne na koru od banane.

Можда сам чудан али ја волим спојлере тако читање добија нову димензију тумачења закључака који се нуде пре читања.

Ко ће га знати...

Џејн Пул беше кћер кућепазитеља Неда Старка? Зар она не погибе при клању Едардовог дома у Десничиној кули?

Можда сам чудан али ја волим спојлере тако читање добија нову димензију тумачења закључака који се нуде пре читања.

Ко ће га знати...

Pa meni recimo ne smeta da znam sta ce se desi, posto me obicno zanima kako ce to da se desi.
A cesto pocnem da vise mislim o tome sta ce da bude, nego sto uzivam u citanju pa mi se desi da pogledam neko od narednih poglavlja, tako da mi spojleri ne smetaju.
Kad znam sta ce da bude uzivam u poglavlju, u suprotnom ga samo pretrcim da dodjem do sledeceg.
:rumenko:

Poslednja izmena:
Počeo sam da čitam spojler...ali neću dalje, čekaću knjigu.
Iako me veoma zanima šta je toliko frapantno u nastavku probaću da iskuliram.
Nadam se da su frapantne pogibije određenih, nama dragih, likova, jer Martin to stalno radi i meni je to kul, on ubija likove do kojih nam je stalo.

Jedan od mojih favorita, Oberin Martel, je trajao nekih 50-ak strana.
Ali ne mrzim Martina zbog toga, dok god je priča takva da me tera da jedem strane.

dance with dragons ..peta knjiga tece paralelno sa feast of the crows.do cak dve trecine i njome su obuhvaceni ostali nama dragi likovi..Jon Snow Deanerys Targeryn Tyrion Lannister..
inace iako se to nigde izricito ne pominje..Jon Snow je zapravo sin Reagera Targeryna i ledy Lyanna-e Stark

Back