Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ja idem u ovu skolu,super je.Svakom bih je preporucila ko voli teren i prirodu.Ja sam na smeru
geoloshki tehnicar za istrazivanje minerala,i potpuno sam se zaljubila u ovu skolu.Mozete posle da
upisete bilo koji fakultet sem medicinskog,ja mislim...
Isto je i sa mojom(poljoprivrednom---ja sam opsti smer)...moze sve sem medicine...a i ko hoce medicinu puno je lakse iz medicisnke...a moze i veterina...
Ja kao ucenica koja je zavrsila tu skolu mogu da podelim pozitivno iskustvo sa Vama! Upisala sam smer geoloski tehn. za istr. mineralnih sirovina. Nista lose nemam da kazem za tu skolu, ustvari mozda samo jednu zamerku imam a to je da su profesori nekada nedovoljno strogi i previse popustaju deci (kad je rec o disciplini i ponasanju) i onda ima bezobrazne i nevaljale dece. A ostalo… svi zaposleni, direktor, sekretar, profesori, tetkice, bibliotekar…su ljubazni i dobri ljudi. Profesori koji su meni predavali takodje. Izuzetno sam zahvalna na tome sto su nam na casovima osim lekcija predavali i zivotne lekcije. Dobri su predavaci a jos bolji ljudi. Ne uci se nesto previse, nije previse tesko, ako si bas zainteresovan objasnice ti sve lepo detaljno, a ako nisi onda ce te pustiti al samo maalo da se potrudis. Mala je skola pa je samim tim i prisna atmosfeta. Lep period! Da ponovo mogu da biram isto bih izabrala!
O ostalim smerovima nisam pisala jer ne znam nesto puno, mislim da su i oni ok!
Samo vi budite dobri prema profesorima i oni ce biti prema vama sigurnoo!
Lep pozdrav i srecno!