Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Svako kome je u secanju neki predeo ili neko putovanje,moze ovde da ga iskaze,opise i kaze zbog cega je to tako znacajno za njega/nju. Svaka poruka bice procitana i komentarisana sa najmanje 3 komentara. Cekam Vas!
U Becu sam bila 2007. godine. Impresionirana sam, pre svega, arhitekturom i kulturno - istorijskim ostacima koji objasnjavaju koliko je mocna bila Austrougarska imperija. Preporucujem da obavezno obidjete Schonbrunn dvorac, Belvedere palatu i mnogobrojne muzeje. Za ljubitelje zabavnih parkova, tu je i Prater, koji vas definitivno nece ostaviti ravnodusnim!
Bila sam odusevljena, ali je to isuvise kratak period za boravak u gradu koji ima toliko toga da pruzi.
Pozdrav
I sama sam bila u prilici da,makar iz daljine vidim Ostrog.Slazem se sa Vama,predivan je.Nadam se da cu imati priliku,da kao i Vi prespavam jednu noc u ovom divnom manastiru.
Pozdrav Nina73!Pre svega,zelela bih da nagovestim da imamo identicna interesovanja i misljenje! jednom prilikom preletala sam preko Beca i videla ga, donekle.Prater sam videla,ali ne uzivo .Nadam se iskreno da cete imati priliku da ga ponovo posetite,mozda se i sretnemo tada.A,sto se tice Belvedere palate,svakako da sam videla.. Zatrazila bih od Vas da malo sire pisete o Austriji.