- Poruka
- 799
..koja ti slava..KoscheiBesmertnii:Ма видим ја... наш си ти, свака ти част!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..koja ti slava..KoscheiBesmertnii:Ма видим ја... наш си ти, свака ти част!
Свети Алимпије Столпник.viva las vegasos:..koja ti slava..
..iskreno...nisam cuo..da si vidio kad sam u Dardu "Gancima"..odneo racunala za njihove klince....imaju neku "Ganci" udrugu....koja je to svadja bila ....svi su pravoslavci....prije par mjeseci netko je ovdje napravio neku temu u svezi Srba s Kosova kao treba im pomoc..ja sam se prijavio da dam love medjutim niko mi nje na to odgovorio...izgleda da tamo kod Vas novac ima boju....KoscheiBesmertnii:Свети Алимпије Столпник.
Sveti Alimpije je 9. decembra (prosinac), a za to me necudi, pomoc je pomoc, samo ako nisu americki lekovi i konzerve kojima je istekao rok trajanja... a toga je ovde bilo onoliko!viva las vegasos:..iskreno...nisam cuo..da si vidio kad sam u Dardu "Gancima"..odneo racunala za njihove klince....imaju neku "Ganci" udrugu....koja je to svadja bila ....svi su pravoslavci....prije par mjeseci netko je ovdje napravio neku temu u svezi Srba s Kosova kao treba im pomoc..ja sam se prijavio da dam love medjutim niko mi nje na to odgovorio...izgleda da tamo kod Vas novac ima boju....
..ne htio sam poslati 100e..s naznakom da je iz CRO...mozda je to bio problem....nebitno...KoscheiBesmertnii:Sveti Alimpije je 9. decembra (prosinac), a za to me necudi, pomoc je pomoc, samo ako nisu americki lekovi i konzerve kojima je istekao rok trajanja... a toga je ovde bilo onoliko!
Схватио сам, те стога и не разумем... свашта...viva las vegasos:..ne htio sam poslati 100e..s naznakom da je iz CRO...mozda je to bio problem....nebitno...
viva las vegasos:..ne htio sam poslati 100e..s naznakom da je iz CRO...mozda je to bio problem....nebitno...
Ух, ух,ух...Registra:Ne bacaj bisere pred svinje.
KoscheiBesmertnii:Ух, ух,ух...
Имаш тему о младим људима-''Стока и шљам!''.Погледај је па нам реци нешто о младим људима.tokyo:ne treba se previše opterećivati s prošlošću...
mladi smo ljudi i pred nama stoji budućnost...
žrtava i zločinaca je bilo sa sve tri odnosno četiri strane...stoga...
teško je govoriti o jednom generalnom krivcu...doduše da su neki više krivi a neki manje...istina...al ni sa tim netreba razbijati glavu
toliko...
KoscheiBesmertnii:Море ништа без Леке... Ранковића![]()
Registra:Ne bacaj bisere pred svinje.
viva las vegasos:..ne htio sam poslati 100e..s naznakom da je iz CRO...mozda je to bio problem....nebitno...
adem_ks:u pravu si, i njega dooobro pamtimo![]()