Genocid nad nemačkom manjinom u jugoslaviji 1944-1948

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jednu stvar zaboravljaš. Ja sam onaj ko je Srbin. A razno razne eskalacije šovinizma koje ovde vidimo i koje se tolerišu od strane moderacije su nešto što je zapravo anti-srpsko. U ovom momentu srpske interese, one autentične, više brane Čanak i Čeda od svih tih kvazi patriota što samo svoj džep gledaju.

More mici barabo nisi ti Srbin ti si Hamzo.

Smradu jedan prevarantski morao si da se izlanes, jer toliko bljuvotina ni najveci perverznjak ne moze odjednom da ispljune ....a tu dvojicu idiJota sto pominjes povedu u Tisu na kupanje ..... nezna se ko vise od vas trojice smrdi....

More mici barabo nisi ti Srbin ti si Hamzo.

Smradu jedan prevarantski morao si da se izlanes, jer toliko bljuvotina ni najveci perverznjak ne moze odjednom da ispljune ....a tu dvojicu idiJota sto pominjes povedu u Tisu na kupanje ..... nezna se ko vise od vas trojice smrdi....

Bolan koji tit je jarane? nemoj se ba tolko nervirat, neće moći da ti se digne poslije.

Дакле овако.
Пола фамилије ми Мађарско, па могу да тврдим да никаквог геноцида над Мађарима ниеј било.
Шта више генерал Коста Нађ је био један од команданате Југословенске армиеј и јединице попуњене Мађарима из Војводине су учествовале у стрељању усташа и домобрана по Словенији.

Даље.
Немци нису ни делић убијани као што су они убијали друге.
90% немачког становништав је имало или синове или браћу у СС јединицама.

Даље.
Немци НИСУ сви протерани после рата. Наши рођаци Гумбингерови су 1955 ОТИШЛИ у Аустрију где и данас живе.

Даље.
После рата у нашу кућу су комунситичке власти желеле да уселе ућитељицу НЕМИЦУ коај је требалада предаје Немачкој деци!
(подминити смо комисију па је нису уселили:) )

Дакле не трабуњај.
Kosta Nađ je bio general armije po činu, i Hrvat po poreklu (od oca Stjepana i majke Ane). Ništa mađarsko.

Mesas cvarke i heroin? Hebeno.I kakav je filing?

Whow, pa ti od sad urbani Mesija. Od sad više narkomani neće uzimati speed balls, već će imati kao jaču i bolju varijantu speed fats. Ti si od sad za mene u jednoj osobi reinkarniran i Timothy Leary i John Lilly i Janika Balaš. Tri u jednom, jedan u tri. Molim te potpiši mi se na tvoju sliku!!

Dakle malo je poznato da je i nad Madjarima i Nemcima u Vojvodini izvrpen genocid posle oslobodjenja. U dobroj meri za to su odgovorni Rusi. Moj je stav da retorzija nije civilizacijski dopuštena. Da li treba vratiti imovinu proteranim Nemcima? Ja mislim da je to neophodno.

Ето, видиш, баш ми је драго што си поставио овакву тему. Открио си праве циљеве и апетите Шваба после пада Берлинског зида. Тема је просто феноменална и нарочито треба да је читају ОНИ МАЛОУМНИ ВОЈВОЂАНИ КОЈИ ПОДРЖАВАЈУ АвТОНОМИЈУ КАО И УСТАВНА ОВЛАШЋЕЊА АП ВОЈВОДИНЕ и који наседају западним локаторима и шпијунима (Чанак,Костреш,Пајтић,итд.) и причицама "'ди су наши новци!"...

"Ту лежи зека" и у овом твом тексту је заправо ПРАВИ РАЗЛОГ СТАЛНОГ ПОДБУЊИВАЊА ВОЈВОЂАНА, који се јадни надају бољитку ако направе нови "Статут" или "Устав" - а циљ Немаца-нациста из САД као и Немаца из Немачке ЈЕ ЗАПРАВО ОТИМАЊЕ ВОЈВОДИНЕ.

ДаклеМ, глупи Војвођани - узмите се у памет док још имате времена, јер када будете добили ногу из Војводине ЦЕНТРАЛНА СРБИЈА НЕЋЕ ИМАТИ ГДЕ ДА ВАС ПРИМИ!!!

Dakle malo je poznato da je i nad Madjarima i Nemcima u Vojvodini izvrpen genocid posle oslobodjenja. U dobroj meri za to su odgovorni Rusi. Moj je stav da retorzija nije civilizacijski dopuštena. Da li treba vratiti imovinu proteranim Nemcima? Ja mislim da je to neophodno.

Trebalo je da misle sta rade i da Hitler nece vecito vladati. Sada oni prave imidz zrtava iz II sv. rata, a kad su ucestvovali u ubistvima za III Rajh, bila je druga prica. Posle II sv. rata su proterani u Nemacku i vecina je bila presrecna sto odlazi tamo, ali uskoro su shvatili da oni nisu kao ostali Nemci. Nikada nisu uspeli da se dusom uklope u nemacko drustvo.

nisu trbali da proteruju pripadnike germanskih plemena posle drugog svetskog rata,trebalo je da ih pobiju sve do jednoga po istom principu koji su oni primenili prema Slovenima sto ce reci za jednog ubijenog Srbina 100 mrtvih germana i njihovih pomagaca koji su se nalazili u redovima Srba,to je trebalo primeniti i prema albancima tj sipcima kojima su hitler i musolini stvorili drzavu na tlu Srbije isto kao i danas kad pripadnici 4 rajha idu stopama 3 rajha,ista su to govna ali glavni neprijatelj Srba danas sedi u Beogradu ne u fasistickoj evropi.....

Mislim da se danas sve i svašta naziva genocidom. Hajde da čujemo nekoga da kaže da su Rusi pri oslobođivanju Evrope načinili genocid nad Nemcima. Amerikanci nad Japancima, možda?

I što je još najgore, žrtve mnogih se ovde koriste za sitne provokacije, što je tužno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back