Kao sto platonida kaze, ova tema i jeste nastavak one prethodne. Tada nisam pominjao gonoreju i urinarnu infekciju jer sam mislio da ce to jedna doza antibiotika da resi. Nisam ocekivao da se vraca kao bumerang. Sada imam i bol u stomaku i infekcije. Rekao bih da su onu temu ljudi iskulirali.
Krenimo od sexa, recimo da sam tu 100% siguran i za sebe i za suprugu , ovo jeste anonimno zato i pisem iskreno. Na taj nacin nisam mogao da dobijem gonoreju. U to vreme nisam koristio javne WC-e, nisam isao u teretanu, saune ili sta vec. Inkubacija gonoreje je 3-10 dana kod muskaraca.
Testirali su me na HIV, sifilis(iz krvi), trichomonas vaginalis-bris glansa i nalazi su bili negativni.
Nasli su Neisseria gonorrhoeae (masa-bris uretre), Pseudomonas aeruginosa (masa-bris glansa), klebsiella enterobacter(veliki broj-bris uretre), candida nije izolovana.
Ponovljeni nalazi posle mesec dana su bili identicni samo sto su bakterije bile rezistentne na longacef.
Interesuje me da li mogu privatno da se urade analizei na Torlaku i/ili Batutu i gde je bolje.