Genitalne infekcije 3 puta za 3 meseca

Sredinom jula imao sam infekciju penisa. Veoma bolnu i punu gnoja koja se razvila u roku od jedan i po dan. Pre toga sam imao neko crvenilo mesec dana i kod lekara su mi dali nesto da mazem za kandidu. Odem kod Dr. ristica jer je bila nedelja oni mi daju longacef i nalazi briseva pokazu da imam masu neke dve vrste bakterija i gonoreju. Imam sex sa jednom osobom vec 10 godina, tako da nemam pojma kako sam zaradio (ako je uopste nalaz tacan, jer je gotovo nemoguce dobiti drugacije).

Dobijem da pijem amracin 20 dana. Mesec dana posle ispijanja antibiotika toga , tacnije oko 10 septembra opet crvenilo. Uradim analize kada opet gonokok i opet masa neke druge dve bakterija (iste kao i pre). Dobijem longacef i ciproocinal 10 dana. 24. septembra sam zavrsio sa terapijom i vec danas primetim ponovo crvenilo i peckanje. Juce sam bio na VMA, oni kazu nije nista strasno, ne moze da bude gonoreja, ako nisam imao iscedak i da je verovatno greska u nalazu za gonokok jer su pomesali sa nekom drugom bakterijom. Samo sam dobio daktanol da mazem 3-4 nedelje pa kontrola. Mislim da necu izdrzati toliko i da ce da se stvori gnojna infekcija pre toga.

Treba da napomenem da me 10 dana posle prve infekcije blago zaboleo stomak sa leve strane. Boli svaki dan. Bio sam kod gastroenterologa(prof. dr. Dodera, nacelnika gasto odelenja na WMA) i on kaze da nije nista strasno i da ce proci. (uradio sam analize na okultnop krvarenje i kalprotektin i bio je negativan)

Davao sam stolicu i urin na analizu i nisu nasli nikakve bakterije samo kandidu u crevima.

Molim Vas pomagajte jer 3 infekcije za 3 meseca nije normalno.

P.S. Zvao sam sve laboratorije za gonokok i rekli su da niko u Srbiji ne radi antibiogram, a da je veoma lako pogresiti i zameniti sa nekom drugom bakterijom.

ajde idi u batut radi ponovo bris na sve zivo, spermokulturu, bris uretre
de si do sad radio?
ne kontam kako su ti rekli masa neke bakterije a nisu ti rekli koje, de su ti nalazi, sta pise
il ja nesto ne kontam il nisi sve napisao
zena takodje mora na kompletne briseve da ide, isto u batut recimo
mislim ne moraju oni al ipak su po meni sigurniji nego neka lab tamo negde privatno
ako si se svalerisao takodje i svalerka kompletni brisevi
nesto jeste a ocigledno se ne trude dovoljno da nadju sta je, moras ti da zapnes

"Uradim analize kada opet gonokok i opet masa neke druge dve bakterija (iste kao i pre)"

Brzo sam procitao uvodni post, pa se izvinjavam ako nisam video da li je negde napisao koje su druge 2 bakterije, ali ovo zvuci kao knjiski primer koinfekcije gonokok sa hlamidijom. Izleci se gonokok, prodje 10-ak dana, kad ono opet upala, ovaj put hlamidija uzrocnik. Ako je tako, onda u terapiji nedostaje doksiciklin ili eritromicin.
izgleda nije radjen posebno test na hlamidiju
ne znam mislim da nije sve napiso u uvodu, ne zna sta sve treba da navede, mislim nista strasno nije duzan da zna
al savet trebalo bi da navede sve
a koja bi bila 3.?
gonokok i jos dve

kolko znam poklapa im se u lecenju doksiciklin, makrolidi i fluorohinoloni (oni malo diskutabilno al ako kaze antibiogram ok)
a on je na teraciklinu i sta rece cefalosporinu?

meni sumnjivo da nije e.coli tu negde na zurci takodje
oce e. coli sa mikoplazmama udruzeno

ne znam igramo se pogadjanja, mora sve ponovo da se odrade brisevi, ne vredi ovako se samo muci

njemu je definitivno imunitet otiso dodjavola...treba saznati zasto

Kao sto platonida kaze, ova tema i jeste nastavak one prethodne. Tada nisam pominjao gonoreju i urinarnu infekciju jer sam mislio da ce to jedna doza antibiotika da resi. Nisam ocekivao da se vraca kao bumerang. Sada imam i bol u stomaku i infekcije. Rekao bih da su onu temu ljudi iskulirali.

Da, kukam jer sam u poslednjih godinu dana dobio 6 doza antibiotika i bio 10 dana u bolnic. Tome ne vidim kraj , mozda i postajem hipohonder, ali analize ne lazu.

Krenimo od sexa, recimo da sam tu 100% siguran i za sebe i za suprugu , ovo jeste anonimno zato i pisem iskreno. Na taj nacin nisam mogao da dobijem gonoreju. U to vreme nisam koristio javne WC-e, nisam isao u teretanu, saune ili sta vec. Inkubacija gonoreje je 3-10 dana kod muskaraca.

Testirali su me na HIV, sifilis(iz krvi), trichomonas vaginalis-bris glansa i nalazi su bili negativni.

Nasli su Neisseria gonorrhoeae (masa-bris uretre), Pseudomonas aeruginosa (masa-bris glansa), klebsiella enterobacter(veliki broj-bris uretre), candida nije izolovana.

Ponovljeni nalazi posle mesec dana su bili identicni samo sto su bakterije bile rezistentne na longacef.

Interesuje me da li mogu privatno da se urade analizei na Torlaku i/ili Batutu i gde je bolje.

Poslednja izmena:
Kao sto platonida kaze, ova tema i jeste nastavak one prethodne. Tada nisam pominjao gonoreju i urinarnu infekciju jer sam mislio da ce to jedna doza antibiotika da resi. Nisam ocekivao da se vraca kao bumerang. Sada imam i bol u stomaku i infekcije. Rekao bih da su onu temu ljudi iskulirali.

Krenimo od sexa, recimo da sam tu 100% siguran i za sebe i za suprugu , ovo jeste anonimno zato i pisem iskreno. Na taj nacin nisam mogao da dobijem gonoreju. U to vreme nisam koristio javne WC-e, nisam isao u teretanu, saune ili sta vec. Inkubacija gonoreje je 3-10 dana kod muskaraca.

Testirali su me na HIV, sifilis(iz krvi), trichomonas vaginalis-bris glansa i nalazi su bili negativni.

Nasli su Neisseria gonorrhoeae (masa-bris uretre), Pseudomonas aeruginosa (masa-bris glansa), klebsiella enterobacter(veliki broj-bris uretre), candida nije izolovana.

Ponovljeni nalazi posle mesec dana su bili identicni samo sto su bakterije bile rezistentne na longacef.

Interesuje me da li mogu privatno da se urade analizei na Torlaku i/ili Batutu i gde je bolje.

eno napisah ti batut
ajde trazi i ove tri drugarice: hlamidija, miko i ureoplazma

pazi jeste anonimno smo i kazem ti ovo iz dobre namere, neka se zena testira, ne postoji 100% sigurno, ukljuci racio mani se emocija...oboje za ruku i u batut
pa cak i da se igramo poverenja, mogo si sad nju da zarazis a da ona ne zna
zarad zdravlja oboje za ruku i u batut

ne znam kako torlak funkcionise, mozda neko zna pa ti kaze

Namaži kajmakom i gledaj Štrumfove. Proći će posle 3. epizode

PS- išao si kod dr-a, šta drugo očekuješ od Krstinih specijalista?

bravo care!! vidish kako su mu lekari pomogli.. u nekim slucajevima cesh pre naci resenje za svoje zdravstvene probleme na nekom forumu nego cuti resenje od nekog famoznog doktora.. znam iz licnog iskustva.. ne spamuj temu coveku...

bravo care!! vidish kako su mu lekari pomogli.. u nekim slucajevima cesh pre naci resenje za svoje zdravstvene probleme na nekom forumu nego cuti resenje od nekog famoznog doktora.. znam iz licnog iskustva.. ne spamuj temu coveku...

Ma da, pogledaj kako su mu na prosloj temi "Krstini specijalisti" pomogli.....ono sto je imao, opet je uradio kod doktora, kao sto i dolikuje, kao sto i treba.

http://forum.krstarica.com/showthre...i-problemi?p=26157989&viewfull=1#post26157989

Poslednja izmena:
jel mogu jedno imtimno pitanje da ti postavim, ne moras da odgovoris al ne pitam iz dosade
jel praktikujete analni seks bez kondoma?

Ne,i nikada nisam. Takodje od kada se u junu pojavilo crvenilo nisam uopste imao sex iz preventivnih razloga zbog supruge (mogu da se zamonasim ili cu dobiti hormonalni poremecaj), a znate li kako je tesko biti na moru i piti antibiotike i nemati sex :-( ?! Nestale su i spontane nocne erekcije koje su skoro bile svakonocne.

Inace ne pusim, ne pijem (samo na nekim proslavama i to umereno- npr. 10 puta godisnje), nikada nisam koristio droge, cak ni travu nisam probao. Mislim od osnovne skole da nisam pio antibiotike, a sada mi je 32. Hranim se prilicno ispravno, 3-4 puta dnevno sa bar jednim kuvanim jelom. Skoro da ne jedem slatkise jer ih ne volim. Voce tamanim.

Back