Genesis

Ja mislim da mi i jesmo ekspriment neke vanzemaljske velike i bogate drzave ili citave civilizacije i sad nas oni pustaju da sami sebe unistimo a na dobrom smo putu :( I sad oni su verovatno medju nama ko sto neki i misle i kontrolisu nas i sad mozda su stalno sa nama jos od kad smo se digli na dve noge i verovatno su pomagali velikim naucnicima da otkriju te preko potrebne stvari za ljude ili su mozda naucnici vanzemaljci!!!!!

Nema nicega do svesti i to kolektivne uredjene kao hologram.Sve sto postoji oko vas i svih proizvod je vase svesti ,kad saberemo sve svesi dobijamo hlogram koga neki zovu Bog Veliki arhitekta.Mi sami smo kreatori svih nasih zala i radosti.Kad evoluira nsa individualna svest da uspe svatiti da smo ustvari svi jedno i zavibrira cistom jubavlju eto nama kraja svih muka dotad srecno.

To sam i reko otprilike ali kakve veze Bog ima sa ovom temom ako on uopste postoji:dontunderstand:

Pa verovatno sa genetskim inženjeringom.Jer nekon reče da smo mi nekakav eksperiment genetskog inženjeringa nekih vanzemaljaca ili Boga.
Zar tema nije da smo mi kreacija vanzemaljaca? zar misliš da Bog kao kreator Zemaljac?
Bog više veze ima se temom nego bilo šta drugo.

Nema nicega do svesti i to kolektivne uredjene kao hologram.Sve sto postoji oko vas i svih proizvod je vase svesti ,kad saberemo sve svesi dobijamo hlogram koga neki zovu Bog Veliki arhitekta.Mi sami smo kreatori svih nasih zala i radosti.Kad evoluira nsa individualna svest da uspe svatiti da smo ustvari svi jedno i zavibrira cistom jubavlju eto nama kraja svih muka dotad srecno.

Samo što i tu svest morao neko kreirati i stvoriti.Po tebi ispada da smo mi Bogovi,odnosno kreatori čitavog univerzuma pa i naše svesti.A kako svest može sam sebe da stvori a da prethodno nije postojao? Ne može da bude nešto stvoreno iz ništa,niti ništa može da stvori nešto.

Samo što i tu svest morao neko kreirati i stvoriti.Po tebi ispada da smo mi Bogovi,odnosno kreatori čitavog univerzuma pa i naše svesti.A kako svest može sam sebe da stvori a da prethodno nije postojao? Ne može da bude nešto stvoreno iz ništa,niti ništa može da stvori nešto.
Nista kao nista van naseg saznanja ne postoji, vec su se pojedine svesti prividno izdvojile iz jedne i njihov zadatak je da shvate da su deo te jedne svesti koja je oduvek postojala tj ona jeste, to jedno bi bio Bog... Ne moze sam sebe da stvori jer je oduvek postojao, ne moze ni da postane ni da nestane... Ako je Bog kreator citavog univerzuma ko je njega stvorio pa onda ko je stvorio tog ko je stvorio Boga i tako u nedogled... Ovo ne mora da bude tacno ali je nekako logicnije i zahteva manje pitanja...

Nismo.

Da je nekadašnja civilizacija begala preko galaksije u potrazi za novim staništem, sigurno bi ostalo zapisa iza njih. Deci svojoj bi preneli svu mudrost, svo znanje koje su među zvezdama sakupljali boga pitaj koliko vremena. Mislim, koliko kreten treba biti pa svojim potomcima uskratiti sve?

Opet, da smo mi nekakvi eksperimentalni kolonisti, da nam je svima zajednički baba jedna intergalaktička sonda napunjena zamrznutim spermićima, matica bi se itekako pobrinula da se čuje za nju. Da se zna ko kosi, a ko vodu nosi.

I moliću lepo, figurativna matica je imala dosta fore da se javi ...:ok:

Mozda je doslo do sukoba izmedju vanzemaljaca i njihovih kreacija, te zato nema pomena o tim istim vanzemaljcima?

Nista kao nista van naseg saznanja ne postoji, vec su se pojedine svesti prividno izdvojile iz jedne i njihov zadatak je da shvate da su deo te jedne svesti koja je oduvek postojala tj ona jeste, to jedno bi bio Bog... Ne moze sam sebe da stvori jer je oduvek postojao, ne moze ni da postane ni da nestane... Ako je Bog kreator citavog univerzuma ko je njega stvorio pa onda ko je stvorio tog ko je stvorio Boga i tako u nedogled... Ovo ne mora da bude tacno ali je nekako logicnije i zahteva manje pitanja...

Čovekova duša i kao čisto biće je individualno biće sa svojom svešćom i svojim slobodnim razmišljanjem i upravo zato je bilo moguće da se ta bića odvoje od Boga.
Bog nije stvoreno biće,stoga niko Ga nije stvorio.Čitav univerzum i svemir je u stvari telo Boga,a mi se nalazimo u samom Bogu,a On kao duhovna snaga života našeg tela i duše se nalazi u nama.On jednostavno postoji zato što oduvek postojao.

Poslednja izmena:
Mozda smo mi njihova hrana, ubacili viruse i ostali shit da bi slabiji nestali a najjaci ostali, kao stari Spartanci.
Ionako sto pravimo medjusobni pokolj i ostalo, veci nam je natalitet... Cekaju da nas ima ko buba svabe pa ce onda na klopu haha

Mozda smo mi njihova hrana, ubacili viruse i ostali shit da bi slabiji nestali a najjaci ostali, kao stari Spartanci.
Ionako sto pravimo medjusobni pokolj i ostalo, veci nam je natalitet... Cekaju da nas ima ko buba svabe pa ce onda na klopu haha

Kad rece... Gledao sam jednom jedan crtani u kom su bubasvabe postale nesto kao inteligente koliko i ljudi i prvo sto su rekle je bilo "Vrld dominejsn!!!!!" i pocele da ubijaju sve koji nisu bubasvabe....

Back