Generalštab imao obaveštenje o napadu na RTS

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jerry Ropero:
zasto bi pokusao da ih skloni? da li je taj znao da ce RTS biti bombardovan tu noc?

NIJE . Znaci ne mozes biti kriv za nesto sto ne znas!

Milanovic nije znao da ce RTS biti bombardovan zato i ne moze biti kriv.

Ajde brani malo svog Slobu i njegova g.ovna! Nije znao? To mozes da pricas nekome ko ima prvi razred osnovne. Nije znao?! Klasicna radikalsko espeesovska pros.eravanja. Jel ti stvarno verujes u s.ranja da on nije znao? Jel ti to Slobin RTS rekao?

Шон:
strelo... znam bolje od tebe koja je stoka milanbovic i nemoj mi samo o njemu prichati. normalno da niko ko ima iole mozga i zna shta je rat i bombardovanje nece da izigrava mechku i da ostane. kazem ti da je masa njih ostala i zbog pretnji otkazom, masa zbog naivnosti tipa....nece oni smeti.... ostali iz nekog treceg razloga. zhao mi je tih ljudi i dece jer oni nisu nishta skrivili da bi tako zavrshili svoj zhivot, bili su samo profesionalci koji su radili svoj posao. ako imamo genezu nechije krivice zbog njihove smrti, onda se zna da je na samom vrhu olosh koji je ispalio projektile i njihovi naredbodavci, pa miloshevic, pa onda milanovic....ova zadnja dva su kaznjena, nazalost onaj olosh kao i uvek u istoriji izvlachi svoju guzicu. ali veruj da ce se mnogo toga promeniti josh koliko u ovom veku a bicemo nadam se svi zhivi da budemo svedoci toga.

Да ли су све "стоке" осуђене код нас и у свету на 10 година робије?! Стока,

уосталом није никаква правна категорија, нити аргумент! Или је неко крив, или

није крив, по правним мерилима!

У целој овој причи једна ствар ме посебно погађа и нервира, а то је што се у

политичке сврхе, тоталним искривљавањем чињеница, најчешће помиње смрт

ових 16 људи са РТС-а, а оних преосталих 3.000 испадају као безначајни у односу

на ових 16.... СРАМОТА И ГРЕОТА!!! А зарад чега се то ради, па једноставно,

да би садашња власт опрала руке и додворила се (и полизала дупе) НАТО МОНСТРУМИМА!!!

kad sam rekao stoka, mislio sam na njegove ljudske i moralne "kvalitete". ako mislish da je ovo peroseravanje, raspitaj se kod zaposlenih kako se dotichni ophodio i ponashao prema kolegama i saradnicima.... unutarnjim i spoljnjim.

za ovo drugo se slazhem... ali to je politika, mosh da tuzhe sudu pravde taj olosh il' ne znam vec kome i da insistiraju na tome svaki dan... i sha ce da dobiju... lakovanog zhivana.

ganjaman:
Pa u principu je NATO 24 sata ranije najavljivao cilje napada. Često je bilo,da je kod nas bila vest o napadu (u stvari o cilju) pre samog napada, na TV. Samo, da znate.

ti mora da si lud il ti noge smrde.

pa smisao vojnog napada je da udaris neprijatelja tamo gde najmanje ocekuje a ne gde ocekuje najvise. zato nijedna vojska na svetu nikada nece najaviti cilj svog napada , pre svega da bi neprijatelju nanela sto vece gubitke a drugo da bi izbegla i sopstvene.

pa upravo ceo glavni smisao vojne taktike je da napadnes gde te najmanje ocekuju.

no tvoja glava izgleda ne moze tako nesto da shvati.

to "najavljivali su ciljeve napada" je isto ko kad bi lopovi najavljivali policiji koju ce banku da opljackaju.

nemas ti veze blage sa zivotom.

Jerry Ropero:
malo si ogranicen ili ne citas. ajde da je milanovic premestio sve iz takovske u kosutnjak?

Sta bi se desilo?

Isto bi bilo. Samo bi pilotima bilo javljeno da ne bombarduju zgradu u takovskoj vec zgradu u kosutnjaku.

Pravi cilj NATO pakta je bio ONEMOGUCAVANJE EMITOVANJE PROGRAMA RADIO TELEVIZIJE SRBIJE

Sad kako su oni taj cilj mogli da postignu? Bombardovanjem zgrade u Takovskoj? Naravno da ne. Jer ti mozes emitovati program sa bilo koje lokacije u Srbiji.

Pravi cilj je bio "UBISTVO RADNIKA KOJI RADE NA EMITOVANJU PROGRAMA"

jer ako ti ubijes radnike oni ne mogu tek tako da se zamene kao recimo sto moze ad se zameni jedna zgrada, satelitska antena i slicno.

Znaci NATO pakt je za cilj imao ubistvo radnika RTSa a ne bombardovanje zgrade u takovskoj.

I zato je kriv znaci Milanovic?
TV program se emituje tehnikom i opremom. I šta kažeš, može se emitovati sa bilo koje lokacije u Srbiji? I zato je pravi cilj ubistvo radnika? Jerry?!? Koliko ih je nastradalo? 1? 2? 5? 150? 800? Misliš da nema u zemlji takvog kadra( inače, malo jača im je stručnost) da ih zameni?

Teško mi je što moram da se spustim ovoliko i da se sramotim na ovako prostim komentarima... Više gubim strpljenje da gledam ovu tugu. Mislim da ću početi da isključujem zbog glupavih komentara (tj. besmislenih).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back