GENERALS FOREVER

nije final destruction nego destruction forces
ispravka

pa sta znam nije mnogo razlicit u odnosu na reborn
stime sto je dodat izmjenjen NAVAL nekim generalima
mada nisam sve ispitao jer nisam imao vremena

crow
pa da, gatling za avijaciju i pjesadiju, a overlordi su smece bez podrske, bagiji i americki hameri ih prosipaju ko pic..ice..Overlordi su potpuno nemocni nad njima pogotovo nad bagijima, koji su brzi i imaju mnogo veci domet, znaci samo drzis odstojanje i rokas overlorde kojima ne preostaje nista nego da se povuku ili zaginu casno u zaru borbre :)
A autobusi su jaki ko zemlja, al vrlo brzo se sjebu u frontalnom napadu a i potreban je veliki mikromanagement kad baratas s njima, treba stancovat pjesadiju i kojesta, sto smara, a i nema se kad...
A mislio sam na one napredne skorpione koji se prave u onoj gradjevini sto proizvodi kesh, posto ih uvijek imam mnogo, sto da i iz njih i nesto ne pravim u medjuvremenu. Tih 20 komada stancujem za 2 minute a imaju ogroman domet scorpion rakete i kidaju, izdrzljivi su prilicno, jedina im je mana sto kad poginu ne explodiraju kao sve ostale demolition jedinice, a i sluze mi da u napadu kroz sneak atack idu prvi i cuvaju osjetljivije jedinice kao sto su gatlinzi koji opet cuvaju njih od avijacije...
A inace, uvijek prije sneak atacka ubacim samoubice u bazu kojima razbijam guste formacije na kopnu jedan ili 2 odreda, tako da se avijacija koja je cuvala bazu ispuca na jedan odred i krene da vraca u aerodrom, drugi odred eventualno na poneki aerodrom, tako da baza ostaje nebranjena i neometano mogu da otvorim sneak atack koji ima sad dovoljno vremena da se otvori i izbacuje sve tenkove, gatlinge i bagije iz moje baze. Najbitnije je da ih momentalno izbacujes i da ne das da se tunel napuni, jel onda nece sve selektovane jedinice iz moje baze preci u tvoju. I sad zamisli rulju od 30 advanced scorpiona sa upgreadovanim scorpion rocketom, 10 bagija i 20 gatlinga u svojoj bazi odjednom, zacinjenim za 5-6 odreda samoubica koji se pojavljuju niotkuda i nemogu biti nikako zaustavljeni... Ko se odbrani svaka mu dala.... ;)

labo:
crow
pa da, gatling za avijaciju i pjesadiju, a overlordi su smece bez podrske, bagiji i americki hameri ih prosipaju ko pic..ice..Overlordi su potpuno nemocni nad njima pogotovo nad bagijima, koji su brzi i imaju mnogo veci domet, znaci samo drzis odstojanje i rokas overlorde kojima ne preostaje nista nego da se povuku ili zaginu casno u zaru borbre :)
A autobusi su jaki ko zemlja, al vrlo brzo se sjebu u frontalnom napadu a i potreban je veliki mikromanagement kad baratas s njima, treba stancovat pjesadiju i kojesta, sto smara, a i nema se kad...
A mislio sam na one napredne skorpione koji se prave u onoj gradjevini sto proizvodi kesh, posto ih uvijek imam mnogo, sto da i iz njih i nesto ne pravim u medjuvremenu. Tih 20 komada stancujem za 2 minute a imaju ogroman domet scorpion rakete i kidaju, izdrzljivi su prilicno, jedina im je mana sto kad poginu ne explodiraju kao sve ostale demolition jedinice, a i sluze mi da u napadu kroz sneak atack idu prvi i cuvaju osjetljivije jedinice kao sto su gatlinzi koji opet cuvaju njih od avijacije...
A inace, uvijek prije sneak atacka ubacim samoubice u bazu kojima razbijam guste formacije na kopnu jedan ili 2 odreda, tako da se avijacija koja je cuvala bazu ispuca na jedan odred i krene da vraca u aerodrom, drugi odred eventualno na poneki aerodrom, tako da baza ostaje nebranjena i neometano mogu da otvorim sneak atack koji ima sad dovoljno vremena da se otvori i izbacuje sve tenkove, gatlinge i bagije iz moje baze. Najbitnije je da ih momentalno izbacujes i da ne das da se tunel napuni, jel onda nece sve selektovane jedinice iz moje baze preci u tvoju. I sad zamisli rulju od 30 advanced scorpiona sa upgreadovanim scorpion rocketom, 10 bagija i 20 gatlinga u svojoj bazi odjednom, zacinjenim za 5-6 odreda samoubica koji se pojavljuju niotkuda i nemogu biti nikako zaustavljeni... Ko se odbrani svaka mu dala.... ;)

shaljem raketashe
one shto mozesh da shaljesh generalom
da odvuku paznju

zasedu bacam na nuklearku
i treba mnogo da znash da igrash da je oni ne unishte
a ako znash
bacish i njih i raketashe i ode nuklearka 8)

a za sneak atak :D :D :D

e,za to imam pun bunker dzipova
u svakom po 5 raketasha
ustvari par njih sa peshadijom ;)

i kad ih zamajem onim shto baca general
il zasedom...
oni izadju
8)

a onda pochinje pochetak kraja!

kad imash 3 i vishe barake nije problem da ih napunish
i njih i rezervu

i onda se provozavo bazom
ako imam vreme
izbacujem po jedan dzip kod svake gradjevine
5 raketasha koji pucaju i imaju demolejshn abiliti
a ako nemam
sve na sredinu
pa ih djuture shaljem na sve strane

to je, u sushtini
55 bombi

koje josh i pucaju 8)

ustvari lazem
iz bukera uvek izlaze bar 3 gatlinga
po mogucstvu 3 stepen nadogradnje ;)

druga tura,
ako rupa prezivi
(a ne mora, ima tu josh "trikova")
idu 5-6 autobusa
u svakom general, da se lechi
i u jednom Jarmen Kell 8)

e to ne zaustavi niko!!!

i 3-4 gatlinga 8)

time je prva zrtva zavrshila karijeru

istovremeno s tim

koristeci taktiku "smrad u shtali" :D :D :D

proshirim teritoriju malo posred mape
chisto ono, bunker stinger sajt... i po koje burence ;)

kad sve ovo uklopish uz kvalitetan tajming
nikad protivniku nece da ispishe "You are victorious"
a skorpione
maraudere
i one stroshljake iz one zgrade shto daju kintu ne pravim.

mislim... osim u sluchaju krajnje nuzde! 8)
a moze slobodno da traje partija i sat, dva...
nemaju protivnici ama bash nikakve shanse ;)

ups... a upotrebu scud storma nisam objasnio... drugi put

pozdrav

a ... da...
uvek rsnesh prvo struju ;)
i glavnu...
onda nastaje panika

onda mozesh i motorima da se ushtash 8)
ako ih imash u blizini.

e, a jel ima ko da igra za kintu
aj da se ja i ti, braticu organizujemo...
u deficitu sam :(
a vidim da kapirash sushtinu ;)

moz deremo kog ocemo
uz malo uigravanja...

to je to, mada te nisam bas sve najbolje skapirao, imas neki cudan sleng :):)
Ti si ovo doktorirao, ja sam ipak amater koji se pomalo bavio generalima prije par godina. A ovo sto sam napisao sam sve sam razvijao taktiku, nisam citao taktike s neta itd...
e, sad pazi, sve je to sjajno al ja ne znam bas najbolje da igram kad na pocetku imam samo 10k, tj tesko se branim od americkog rasha, pogotovo laser i super weapona. Imaju proklete helikoptere pa s njima kad me izrasuju na pocetku, kad ubace bagera i jos po nesto, dok se ja odbranim onaj tamo se siri ebiga...Zato ja spadam u amatere sto igraju sa pocetnih 50k, ili barem 30k, to mi daje mogucnost da se zastitim na pocetku. I naravno, nikad ne bih igrao bez ogranicenja na superweapon, znaci samo jedno je dozvoljeno, bez ogranicenja je totalno smece igrati...
A znas kako u tom slucaju unistavam superweapone, cekam da ga napravi i da mu tajmer poodmakne, npr minut pred lansiranje, na taj nacin duplo rijedje moram da ga unistavam nego kad bih ga unistavao cim ga napravi....
Naravno zasjedom, ali tako da cim se pojave pored superweapona ne cekam ni sec, nego ih ja odma samoubijem, jeste da manje energije skinu, ali ni protivnik ne dobije exp, a protiv skoro svih amera je cak samo to i dovoljno da im sjebes supweap... A ako je nuklearka u pitanju ili scud, jos jedan odred samoubica i to je to...
Jedino sto sam provalio s obzirom da koristis motore, autobuse i dzipove da si mnogo brz, ja jbga nikad nisam znao da igram kliktacine, jbga uzmem vojsku, jeste da je tako mnogo sirovije, i udri....
A za kesh, mislim da ima mnogo boljih igraca od mene, ja mu dodjem ipak realno kao neka srednja liga, cini mi se ne toliko zbog lose taktike nego zbog brzine tj. sporosti 8)

ma imam ja druga
igra sa super weapons ili air force-om

ako chujesh da neko oce, imash % 8)

ja nisam chito nishta, igro sam red alert par godina... :D :D :D

a za kintu
pa uglavnom igramo sa vishe
jer mreza ume da izbaci posle odredjenog vremena

a ja ne mogu da napadam... a ovi su ipak rezervisani...

a delotionu treba palata... :(
tu me vadi ovaj drug s raptorima
i burici :D mislim KABOOM burici ;)

a kad dobije demolation abiliti
niko ga ne zaustavi 8)

ShadowRider:
Hehehe, ja kad sam u igraoni igrao Zero Hour, jes' da je bilo odavna, ali svodilo se na ova pravila:
-Nema specijalaca (Jarmen Kell, Col. Burton i Black Lotus)
-Nema Generals Promotion (ustvari moze da se uzima samo prvi red.
-Nema odbrana (branis se samo vojskom)
-Nema nuklearki (Scud Storm, Particle Uplink Cannon i Nuclear Missile)

I ovako je bilo zanimljivije, probajte, videcete koliko je zanimljivo

E to se zove igra,mi smo je tako igrali i po 4-5 sati jednu stazu nas cetvoro.A ovako zavrsimo za sat-dva! PROBAJTE

Back