o chemu se radi???
riknuo generals u igraoni
a meni mashina slaba...
mnogo...
smrc!
riknuo generals u igraoni

a meni mashina slaba...

smrc!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
labo:crow
pa da, gatling za avijaciju i pjesadiju, a overlordi su smece bez podrske, bagiji i americki hameri ih prosipaju ko pic..ice..Overlordi su potpuno nemocni nad njima pogotovo nad bagijima, koji su brzi i imaju mnogo veci domet, znaci samo drzis odstojanje i rokas overlorde kojima ne preostaje nista nego da se povuku ili zaginu casno u zaru borbre
A autobusi su jaki ko zemlja, al vrlo brzo se sjebu u frontalnom napadu a i potreban je veliki mikromanagement kad baratas s njima, treba stancovat pjesadiju i kojesta, sto smara, a i nema se kad...
A mislio sam na one napredne skorpione koji se prave u onoj gradjevini sto proizvodi kesh, posto ih uvijek imam mnogo, sto da i iz njih i nesto ne pravim u medjuvremenu. Tih 20 komada stancujem za 2 minute a imaju ogroman domet scorpion rakete i kidaju, izdrzljivi su prilicno, jedina im je mana sto kad poginu ne explodiraju kao sve ostale demolition jedinice, a i sluze mi da u napadu kroz sneak atack idu prvi i cuvaju osjetljivije jedinice kao sto su gatlinzi koji opet cuvaju njih od avijacije...
A inace, uvijek prije sneak atacka ubacim samoubice u bazu kojima razbijam guste formacije na kopnu jedan ili 2 odreda, tako da se avijacija koja je cuvala bazu ispuca na jedan odred i krene da vraca u aerodrom, drugi odred eventualno na poneki aerodrom, tako da baza ostaje nebranjena i neometano mogu da otvorim sneak atack koji ima sad dovoljno vremena da se otvori i izbacuje sve tenkove, gatlinge i bagije iz moje baze. Najbitnije je da ih momentalno izbacujes i da ne das da se tunel napuni, jel onda nece sve selektovane jedinice iz moje baze preci u tvoju. I sad zamisli rulju od 30 advanced scorpiona sa upgreadovanim scorpion rocketom, 10 bagija i 20 gatlinga u svojoj bazi odjednom, zacinjenim za 5-6 odreda samoubica koji se pojavljuju niotkuda i nemogu biti nikako zaustavljeni... Ko se odbrani svaka mu dala....![]()
ShadowRider:Hehehe, ja kad sam u igraoni igrao Zero Hour, jes' da je bilo odavna, ali svodilo se na ova pravila:
-Nema specijalaca (Jarmen Kell, Col. Burton i Black Lotus)
-Nema Generals Promotion (ustvari moze da se uzima samo prvi red.
-Nema odbrana (branis se samo vojskom)
-Nema nuklearki (Scud Storm, Particle Uplink Cannon i Nuclear Missile)
I ovako je bilo zanimljivije, probajte, videcete koliko je zanimljivo
leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeBEER DRINKER:E to se zove igra,mi smo je tako igrali i po 4-5 sati jednu stazu nas cetvoro.A ovako zavrsimo za sat-dva! PROBAJTE