Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sa ovim zidom se slažem. Zid je podignut za Židove, ne i za Palestinske Arape, a i definitivno je nelegalan, kao što je Međunarodni sud pravde ustanovio.
kiseli1, zapazio sam da imaš neke stavove koji se poklapaju komunistima (dominantno), ali istovjetno i neke zapadnjačke (pozajmice)?
1.zid je podignut od strane jevreja, da bi sprecio palestinske arape omotane eksplozivnim pojasom, da mogu ubijati izraelsku civilnu populaciju (jevrejsku ili arapsku)
2. zid je ilegalan , kao i palestinski vid terorizma. odgovor izraelske drzave na misljenje medjunarodnog suda pravde , je bio "da ce zid biti srusen, kada budu resene pravne formalnosti oko ustanove palestinske drzave, ukljucujuci granicu"
3. ja imam stavove koje imam.vazno je da im ti , ili neko drugi da "labelizaciju"
Ma kakav Ljotić. Običan marginalac na istorijskoj sceni. Neznam čime zaslužuje da se toliko priča o njemu. U svakom evropskom narodu Nijemci su znali naći kvislinga i prodanih duša pa nismo ni mi izuzetak. Ali srpski narod nikad nije bio generalno oprijedjeljen za fašizam kao što su to bili Hrvati, pa i Ukrajinci dobrim dijelom. Samo mi nikako nije jasno šta li su im to Nijemci obećali pa su ovi tako svesrdno stali na njihovu stranu iako je Hitler decidno rekao da će i oni završiti u gasnim komorama i krematorijumima kao i ostali Sloveni. Šta li im je napričao?
Није њима Хитлер ништа напричао него су их комунисти почели истребљивати брже него Хитлер ако се не приклоне у оно време јачем. И у томе су били у праву. Да се нису приклонили јачем, комунисти би их били преполовили а можда и више. То није заслуга ни Драже ни Љотића ни Недића него српског националног духа који увес стаје уз нацију против свих.
Ovakvo viđenje nastaje gledanjem Zeitgeist.Final.Edition i redova sionista id.
Ima ih još i opasni su jer jako trolovski deluju ako ko ima kakve veće rupe u znanju ovo može ozbiljno da uzdrma i natera čoveka na anti semitizam.
Najveći problem je što dela pojedinaca i ako nisu u praksi upotrebljena kako su zamišljena na kraju bivaju krivi autori dela i ne samo oni već čitava njihova nacija.
Engels,Lenjin,Frojd i td.
U 18'om veku su dali veliki broj naučnika koji se sad krive za sve pa najviše za nacionalnost.
Tu uglavnom se pravi ova sprega gde je 1 Jevrej tu je ceo Izrael.
Nikoala tesla je otac generatora,dalekovoda,bežičnog upravljanja pa možda i sa svim tim i
ELEKTRONSKOG BANKARSTVA.
Treba li on ili Srbi da nose na duši svaki život koji je odnešen strujom i za elektronsko bankarstvo?