Generale mi te pozdravljamo ?!??!??!??!!

JEL PRAVILNO POSTUPIO :

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da je to kojim slucajem uradio neki Amerikanac ili sl. jos ove sezone bi bili zasuti sa 1000 filmova tipa "Freedom, Liberty, Proud,,," Nemacka moze biti Iber-ales, Britanija moze biti naj-najveca, jedino smo mi uskraceni za prezentaciju nacionalnog ponosa ( ne mislim sad na generala ).
Ova je scena, malo prilagodjena -siroko rasprostrtanjena preko Dunava i Drine, dakle...
Covek je imao hrabrosti da stavi prst u oko "celom svetu" i da zrtvuje karijeru....respect !!!!!!! Ja ne bih imao hrabrosti, mislim, da javno iskazem privatne stavove. Nadam se sretnom ishodu kad se prasina slegne. Nazalost, ovde je uvek lakse istresti se na domacem terenu, a jesti strana govna...
A sad idem da postavim novu temi i 2 slike "Holmec 91". Pa, sta mislite...?

ne vidim sta je on to hrabro uradio, salutirao je slici... i dobio otkaz, krajnje glupo i ne profesionalno, on je srpski vojnik i tako treba da se ponasa!

a vi sto nedate generale branite ih ili cutite, svi ste kao jaki na recima...! kao vas neko pita dali da ga uhapse ili ne... glupo je reci ja ga nedam, ko te uopste pita dal` ga ti das ili ne!

dejina81:
ne vidim sta je on to hrabro uradio, salutirao je slici... i dobio otkaz, krajnje glupo i ne profesionalno, on je srpski vojnik i tako treba da se ponasa!

a vi sto nedate generale branite ih ili cutite, svi ste kao jaki na recima...! kao vas neko pita dali da ga uhapse ili ne... glupo je reci ja ga nedam, ko te uopste pita dal` ga ti das ili ne!

1) Da, uraditi nesto krajnje glupo i neprofesionalno znajuci za posledice, to se zove INAT sa velikim Mu...ma. Bar to nam je nacionalni brend !!! Taaaako se ponasa srpski vojnik. Zaj... protokol, stani mu pred put (cev) kad zarati!
Ajde me podsetite kako se zvao onaj Svaba, sto je odbio da strelja Srbe pa su i njega-njegovi stavili na crtu ?! Slava mu !
2) Kad budu drugi sudili svojim generalima onda cemo i mi svojima. Do tada...a ko nas pita ? Savest, glas naroda, forumasi...jeste u pravu si ali bar mi ne mogu uskratiti to zadovoljstvo da im iskreno ( sad procitati na sav glas) J... Mamu !!!!

tagora:
Covek je , za razliku od nekih , bar , iskreno uradio ono sto je u tom trenutku smatrao da treba da uradi .Po koju cenu? :idea: On ce to tek da sazna , a neki ce da se slade u mehani kraj velegrada ...dok budu donosili "necijem drugom sekretaru " interesantne ...hmmm... 8-) 8-) :lol: Pa, recimo...recimo..." Tragove u pesku" ! :idea:
Znate , vec , onu pesmu staru: " Putuj Europooo...".Pa ono "levo -jedan , desno dva il` tri.."(` hem li ga, koliko vec). :)

veoma zanimljiv post :lol: :roll:

Hm...koliko sam mogao da primetim...on je bio sa strane...dakle pored kolone...što znači da nije bio u koloni i jedino je on i mogao da pozdravi...ostali su to kao što se i vidi učinili pogledom...klasičan pozdrav na desno...koračali su marševskim korakom dakle i ruka je bila u dozvoljenom položaju...nemam primedbi...što se tiče...slike...hm...pa sećam se vremena kad se Titova slika pozdravljala na isti način...i niko nije popio časno ili ne časno odpuštanje...zbog toga...tehnički detalji...oni drugi...patriotizam...inat...želja za dokazivanjem...u svakom slučaju...treba imati yaya za to...mada ni vojska nije što je nekada bila...

Vodja je ispao nepromisljen... smesan... u krajnjoj liniji glup... Sta je hteo tim gestom verovatno ni sam ne zna... Da ga neko pita ko je covek koga je pozdravio... verovatno ne bi znao da kaze mnogo vise sem da se zove Ratko Mladic i da ga svi traze, a mi ne damo... Glupost ga je kostala sluzbe u Vojnoj policiji, ali ne i posla... bar za sada...

Ratove su gubili politicara, a ne generali... bar ne ovaj koji je mnoge stavri uradio onako kako treba... ali MNOGE DRUGE NIJE!!!

U svakom slucaju, radio je posao za koji je bio placen i cinio greske ili nije... ali sve to zajedno nije razlog da mu se ja ili bilo ko drugi divi... pozdravlja ili iskazuje bilo koji vid odusevljenja...

Najveci utisak posle cele frke na mene je ostavio sef VBA na Vojnoj akademiji koji je naivno upitao ZBOG CEGA NIKO NIJE PRIJAVIO DA NEKI COVEK DRZI SLIKU RATKA MLADICA???

Druze pukovnice... jer do nivoa GOSPODINA vi partizani i komunisti nikada necete stici... Ti casni mladici koji su bili na paradi, videli su mnoge vece i znacajnije neispravnosti od te slike... kao sto su prljave ulice, sive fasade, ljudi bez osmeha... a Vi ste se zabrinuli samo za nebitnog coveka sa nebitnim posterom... samo zato sto vam je napravio problem... Idite lepo svi u penziju dok vam jos daju... Izglancajte Slobinu i Tiletovu sliku... okacite ih u svoje velike stanove koje niste zasluzili... i pricajte price tipa U MOJE VREME NIJE MOGLO TAKO, KAD SAM JA BIO...A OVI DANAS...

Neka Vam sve sluzi na cast...

Back